притисни ентер »

Да пиете кафе веднаш штом станете не е добро: Слушнете важно предупредување на лекарите
Да пиете кафе веднаш штом станете не е добро: Слушнете важно предупредување на лекарите

Да пиете кафе веднаш штом станете не е добро: Слушнете важно предупредување на лекарите

Ако шолја топло кафе е првото нешто по што посегнувате наутро кога ќе станете од кревет, можеби ќе треба да размислите за промена на таа навика. Докторот Каран Рај тврди дека ова во никој случај не е добра работа За повеќето од нас, првото утринско кафе ни ја дава потребната енергија за да го започнеме денот, но др. Каран Рај предупредува дека кафето