притисни ентер »

Не ми е јасно од вакви родители како можеше да испадне вакво дете?
Не ми е јасно од вакви родители како можеше да испадне вакво дете?

Не ми е јасно од вакви родители како можеше да испадне вакво дете?

Синот добил единица и татко му го кара: – Не ми е јасно од вакви родители како можеше да испадне вакво дете? Колку памет има во оваа маса (чука во масата), толку има и во твојта глава! – Тато, некој чука, ќе одам да отворам. – Седи да учиш, јас ќе отворам…