притисни ентер »

Агент на ГРУ вмешан во случајот „Скрипал“, три пати бил во Бугарија
Агент на ГРУ вмешан во случајот „Скрипал“, три пати бил во Бугарија

Агент на ГРУ вмешан во случајот „Скрипал“, три пати бил во Бугарија

Агент на руската воена разузнавачка служба ГРУ, кој бил вмешан во случајот „Скрипал“ три пати престојувал во Бугарија, изјави бугарскиот главен обвинител Сотир Цацаров по средба со премиерот Борко Борисов, јави Бгнес. Борисов утрово се сретна со британската амбасадорка Ема Хопкинс, а на средбата присуствуваа и министерот за внатрешни работи Младен

Агент на ГРУ вмешан во случајот Скрипал три пати бил во Бугарија

Агент на ГРУ вмешан во случајот Скрипал три пати бил во Бугарија

Агент на руската воена разузнавачка служба ГРУ, кој бил вмешан во случајот „Скрипал“ три пати престојувал во Бугарија, изјави денеска бугарскиот главен обвинител Сотир Цацаров по средба со премиерот Бојко Борисов, јави Бгнес. Борисов утрово се сретнал со британската амбасадорка Ема Хопкинс, а на средбата присуствувале и министерот за внатрешни работи

Агент на ГРУ вмешан во случајот Скрипал три пати бил во Бугарија

Агент на ГРУ вмешан во случајот Скрипал три пати бил во Бугарија

Агент на руската воена разузнавачка служба ГРУ, кој бил вмешан во случајот „Скрипал“ три пати престојувал во Бугарија, изјави денеска бугарскиот главен обвинител Сотир Цацаров по средба со премиерот Борко Борисов, јави Бгнес. Борисов утрово се сретна со британската амбасадорка Ема Хопкинс, а на средбата присуствуваа и министерот за внатрешни работи

Цацаров: Руски агент вмешан во случајот Скрипал три пати бил во Бугарија

Цацаров: Руски агент вмешан во случајот Скрипал три пати бил во Бугарија

Агент на руската воена разузнавачка служба ГРУ, кој бил вмешан во случајот „Скрипал“ три пати престојувал во Бугарија, изјави денеска бугарскиот главен обвинител Сотир Цацаров по средба со премиерот Борко Борисов, јави Бгнес. Борисов утрово се сретна со британската амбасадорка Ема Хопкинс, а на средбата присуствуваа и министерот за внатрешни работи

Руски агент вмешан во случајот Скрипал три пати бил во Бугарија

Руски агент вмешан во случајот Скрипал три пати бил во Бугарија

Агент на руската воена разузнавачка служба ГРУ, кој бил вмешан во случајот „Скрипал“ три пати престојувал во Бугарија, изјави денеска бугарскиот главен обвинител Сотир Цацаров по средба со премиерот Борко Борисов, јави Бгнес. Борисов утрово се сретна со британската амбасадорка Ема Хопкинс, а на средбата присуствуваа и министерот за внатрешни работи

Агент на ГРУ вмешан во случајот Скрипал три пати бил во Бугарија

Агент на ГРУ вмешан во случајот Скрипал три пати бил во Бугарија

Агент на руската воена разузнавачка служба ГРУ, кој бил вмешан во случајот „Скрипал” три пати престојувал во Бугарија, изјави денеска бугарскиот главен обвинител Сотир Цацаров по средба со премиерот Борко Борисов, јави Бгнес. Борисов утрово се сретна со британската амбасадорка Ема Хопкинс, а на средбата присуствуваа и министерот за внатрешни работи

Агент на ГРУ вмешан во случајот Скрипал три пати бил во Бугарија

Агент на ГРУ вмешан во случајот Скрипал три пати бил во Бугарија

Агент на руската воена разузнавачка служба ГРУ, кој бил вмешан во случајот „Скрипал“ три пати престојувал во Бугарија, изјави денеска бугарскиот главен обвинител Сотир Цацаров по средба со премиерот Борко Борисов, јави Бгнес. Борисов утрово се сретна со британската амбасадорка Ема Хопкинс, а на средбата присуствуваа и министерот за внатрешни работи