притисни ентер »

Документски реквием на северното владеење
Документски реквием на северното владеење

Документски реквием на северното владеење

Заебанциите со личните документи кои на заминување ни ги приреди најнеспособнаа влада во историјата е саде континуитет на нивната „работа“ овенчана со црн блесок во изминатите 7 години. Би ве зачудило и задумало да е поинаку, нормално, непонижувачко и да е нешто умно, нели? Овој документски реквием на северното владеење целосно им прилега на наследниците