притисни ентер »

Велика Британија воведува 14-дневен карантин за сите што доаѓаат од странство
Велика Британија воведува 14-дневен карантин за сите што доаѓаат од странство

Велика Британија воведува 14-дневен карантин за сите што доаѓаат од странство

Во Велика Британија од 8 јуни ќе биде задолжителен 14-дневен карантин за секој што доаѓа од странство, вклучително и британски државјани, рече британската министерка за внатрешни работи, Прити Пател, а со цел да се спречи ширењето на коронавирусот. – Сега, откако го поминавме врвот на заразата мора да преземеме чекори за да се заштитиме од увезени

Сите што влегуваат во Велика Британија ќе мора да одат во двонеделен карантин

Сите што влегуваат во Велика Британија ќе мора да одат во двонеделен карантин

Во Велика Британија од 8 јуни за сите кои доаѓаат од странство е задолжителен 14-дневен карантин, вели британската министерка за внатрешни работи Прити Пател, за да се спречи ширењето на заразата на новиот коронавирус. Сите кои доаѓаат од странство, вклучувајќи ги и британските државјани, ќе мораат да бидат во самоизолација 14 дена и да наведат каде

Велика Британија воведува 14-дневен карантин за сите кои доаѓаат од странство

Велика Британија воведува 14-дневен карантин за сите кои доаѓаат од странство

Во Велика Британија од 8 јуни ќе биде задолжителен 14-дневен карантин за секој што доаѓа од странство, вклучително и британски државјани, рече британската министерка за внатрешни работи, Прити Пател, а со цел да се спречи ширењето на коронавирусот. „Сега, откако го поминавме врвот на заразата мора да преземеме чекори за да се заштитиме од увезени случаи

Велика Британија воведува 14-дневен карантин за сите кои доаѓаат од странство

Велика Британија воведува 14-дневен карантин за сите кои доаѓаат од странство

Во Велика Британија од 8 јуни ќе биде задолжителен 14-дневен карантин за секој што доаѓа од странство, вклучително и британски државјани, рече британската министерка за внатрешни работи, Прити Пател, а со цел да се спречи ширењето на коронавирусот. „Сега, откако го поминавме врвот на заразата мора да преземеме чекори за да се заштитиме од увезени случаи

Велика Британија воведува 14-дневен карантин за сите кои доаѓаат од странство

Велика Британија воведува 14-дневен карантин за сите кои доаѓаат од странство

Во Велика Британија од 8 јуни ќе биде задолжителен 14-дневен карантин за секој што доаѓа од странство, вклучително и британски државјани, рече британската министерка за внатрешни работи, Прити Пател, а со цел да се спречи ширењето на коронавирусот. „Сега, откако го поминавме врвот на заразата мора да преземеме чекори за да се заштитиме од увезени случаи

14-дневен карантин за секој што влегува во Велика Британија

14-дневен карантин за секој што влегува во Велика Британија

14-дневен карантин ќе биде задолжителен во Велика Британија од 8 јуни за сите оние кои доаѓаат од странство, рече британскиот министер за внатрешни работи, Прити Пател, со цел да се спречи ширењето на инфекцијата со новиот коронавирус. Сите кои доаѓаат од странство, вклучително и британски државјани, ќе мора да бидат во изолација 14 дена и да кажат

Задолжителен 14 дневен карантин за сите кои влегуваат во Велика Британија

Задолжителен 14 дневен карантин за сите кои влегуваат во Велика Британија

Во Велика Британија ќе биде задолжителен 14 дневен карантин од 8 јуни за сите оние кои доаѓаат од странство. Тоа го изјави британскиот министер за внатрешни работи Прити Пател, појаснувајќи дека целта е спречување на ширењето на коронавирусoт. Секој што доаѓа од странство, вклучително и британски државјани, ќе мора да биде во изолација 14 дена и ќе

Задолжителен 14-дневен карантин за сите кои влегуваат во Велика Британија

Задолжителен 14-дневен карантин за сите кои влегуваат во Велика Британија

Во Велика Британија ќе биде задолжителен 14-дневен карантин од 8 јуни за сите оние кои доаѓаат од странство. Тоа го изјави денеска британскиот министер за внатрешни работи Прити Пател, појаснувајќи дека целта е спречување на ширењето на новиот корронавирус. Секој што доаѓа од странство, вклучително и британски државјани, ќе мора да биде во изолација

Велика Британија воведува 14-дневен карантин за сите кои доаѓаат од странство

Велика Британија воведува 14-дневен карантин за сите кои доаѓаат од странство

Во Велика Британија од 8 јуни ќе биде задолжителен 14-дневен карантин за секој што доаѓа од странство, вклучително и британски државјани, рече британската министерка за внатрешни работи, Прити Пател, а со цел да се спречи ширењето на коронавирусот. „Сега, откако го поминавме врвот на заразата мора да преземеме чекори за да се заштитиме од увезени случаи

Задолжителен 14-дневен карантин за сите кои влегуваат во Велика Британија

Задолжителен 14-дневен карантин за сите кои влегуваат во Велика Британија

– Во Велика Британија ќе биде задолжителен 14-дневен карантин од 8 јуни за сите оние кои доаѓаат од странство. Тоа го изјави денеска британскиот министер за внатрешни работи Прити Пател, појаснувајќи дека целта е спречување на ширењето на новиот корронавирус. Секој што доаѓа од странство, вклучително и британски државјани, ќе мора да биде во изолација