притисни ентер »

Георгиевски: Општина Илинден започнува самостојно изградба и доградба на градинката „Гоце Делчев“ во населеното место Марино
Георгиевски: Општина Илинден започнува самостојно изградба и доградба на градинката „Гоце Делчев“ во населеното место Марино

Георгиевски: Општина Илинден започнува самостојно изградба и доградба на градинката „Гоце Делчев“ во населеното место Марино

Општина Илинден започнува самостојно изградба и доградба на градинката „Гоце Делчев“ во населеното место Марино, истакна Александар Георгиевски, градоначалникот на општина Илинден. „Со оваа доградба го решаваме проблемот на веќе листите кои што ни се за престој на најмалите деца, на возраст од 9 до 24 месеци. Конкретно јаслените групи. Со оваа доградба

Георгиевски: Општина Илинден почнува самостојно изградба и доградба на градинката „Гоце Делчев“ во населеното место Марино

Георгиевски: Општина Илинден почнува самостојно изградба и доградба на градинката „Гоце Делчев“ во населеното место Марино

Општина Илинден почнува самостојно изградба и доградба на градинката „Гоце Делчев“ во населеното место Марино, истакна Александар Георгиевски, градоначалникот на општина Илинден. „Со оваа доградба го решаваме проблемот на листите што ни се за престој на најмалите деца, на возраст од 9 до 24 месеци. Конкретно, јаслените групи. Со оваа доградба со капацитетите

Стефковски: Градиме 3 километри нова фекална канализација во Црешево

Стефковски: Градиме 3 километри нова фекална канализација во Црешево

Стефковски: Градиме 3 километри нова фекална канализација во Црешево Градоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски во објава на својата официјална страна на фејсбук информира дека направил увид на градежните работи за изградба на третата фаза на фекалната канализација во населеното место Црешево. Во објавата, градоначалникот Стефковски напиша:

Георгиевски: Општина Илинден започнува самостојно изградба и доградба на градинката „Гоце Делчев“ во населено место Марино

Георгиевски: Општина Илинден започнува самостојно изградба и доградба на градинката „Гоце Делчев“ во населено место Марино

Георгиевски: Општина Илинден започнува самостојно изградба и доградба на градинката „Гоце Делчев“ во населено место Марино Најнапред да се заблагодарам на Вас медиумите што денеска сте со нас и што го овекувате овој настан. Да му се заблагодарам и на претседателот Христијан Мицкоски за неговата посета денеска, што ни укажа чест да присуствува на еден

Георгиевски: Општина Илинден почнува самостојно изградба и доградба на градинката „Гоце Делчев“ во населеното место Марино

Георгиевски: Општина Илинден почнува самостојно изградба и доградба на градинката „Гоце Делчев“ во населеното место Марино

Општина Илинден почнува самостојно изградба и доградба на градинката „Гоце Делчев“ во населеното место Марино, истакна Александар Георгиевски, градоначалникот на општина Илинден. „Со оваа доградба го решаваме проблемот на листите што ни се за престој на најмалите деца, на возраст од 9 до 24 месеци. Конкретно, јаслените групи. Со оваа доградба со капацитетите

Георгиевски: Општина Илинден почнува самостојно изградба и доградба на градинката „Гоце Делчев“ во населеното место Марино

Георгиевски: Општина Илинден почнува самостојно изградба и доградба на градинката „Гоце Делчев“ во населеното место Марино

Општина Илинден почнува самостојно изградба и доградба на градинката „Гоце Делчев“ во населеното место Марино, истакна Александар Георгиевски, градоначалникот на општина Илинден. „Со оваа доградба го решаваме проблемот на листите што ни се за престој на најмалите деца, на возраст од 9 до 24 месеци. Конкретно, јаслените групи. Со оваа доградба со капацитетите

Стефковски: По речиси една децанија, Црешево добива нова фекална канализација

Стефковски: По речиси една децанија, Црешево добива нова фекална канализација

Градоначалникот на општина Гази Баба, Бобан Стефковски, во објава на својата официјална страна на фејсбук информира дека направил увид на градежните работи за изградба на третата фаза на фекалната канализација во населеното место Црешево. Во објавата, градоначалникот Стефковски напиша: - Со задоволство можам да кажам дека решаваме уште еден децениски

Стефковски: Тече третата фаза од изградба на фекална канализација во Црешево

Стефковски: Тече третата фаза од изградба на фекална канализација во Црешево

Градоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски во објава на својата официјална страна на фејсбук информира дека направил увид на градежните работи за изградба на третата фаза на фекалната канализација во населеното место Црешево. Во објавата, градоначалникот Стефковски напиша: РЕШЕН УШТЕ ЕДЕН ДЕЦЕНИСКИ ПРОБЛЕМ. ЦРЕШЕВО ДОБИВА ФЕКАЛНА КАНАЛИЗАЦИЈА

Георгиевски: Општина Илинден започнува самостојно изградба и доградба на градинката „Гоце Делчев“ во населено место Марино

Георгиевски: Општина Илинден започнува самостојно изградба и доградба на градинката „Гоце Делчев“ во населено место Марино

Најнапред да се заблагодарам на Вас медиумите што денеска сте со нас и што го овекувате овој настан. Да му се заблагодарам и на претседателот Христијан Мицкоски за неговата посета денеска, што ни укажа чест да присуствува на еден ваков убав настан каде што Општина Илинден започнува самостојно изградба и доградба на градинката „Гоце Делчев“ во населено

Георгиевски: Општина Илинден започнува самостојно изградба и доградба на градинката „Гоце Делчев“ во населеното место Марино

Георгиевски: Општина Илинден започнува самостојно изградба и доградба на градинката „Гоце Делчев“ во населеното место Марино

Општина Илинден започнува самостојно изградба и доградба на градинката „Гоце Делчев“ во населеното место Марино, истакна Александар Георгиевски, градоначалникот на општина Илинден. „Со оваа доградба го решаваме проблемот на веќе листите кои што ни се за престој на најмалите деца, на возраст од 9 до 24 месеци. Конкретно јаслените групи. Со оваа доградба