притисни ентер »

Хорор во Куманово, силувано девојче од пријател на мајката
Хорор во Куманово, силувано девојче од пријател на мајката

Хорор во Куманово, силувано девојче од пријател на мајката

Во петокот во 20.00 часот во СВР Куманово, 35-годишна жителка на Куманово пријавила дека врз нејзината малолетна ќерка била извршена обљуба од страна на Б.Н. од Куманово. Напаѓачот бил познаник од претходно на мајката на девојчето која ја алармираше полицијата. Се преземаат мерки за расчистување на случајот. Прочитајте и... Дваесет и две годишна девојка

Кумановец силувал малолетничка

Кумановец силувал малолетничка

Кумановец силувал малолетничка, а случајот во полицијата го пријавила мајката на девојчето, информираат од полицијата. „Вчера во 20 часот, 35-годишна жителка на Куманово пријавила дека врз нејзината малолетна ќерка била извршена обљуба од Б.Н. од Куманово, со кого од претходно се познавала“, велат од МВР. Се преземаат мерки за расчистување на случајот

Кумановец силувал малолетничка

Кумановец силувал малолетничка

Кумановец силувал малолетничка, а случајот во полицијата го пријавила мајката на девојчето, информираат од полицијата. „Вчера во 20 часот, 35-годишна жителка на Куманово пријавила дека врз нејзината малолетна ќерка била извршена обљуба од Б.Н. од Куманово, со кого од претходно се познавала“, велат од МВР. Се преземаат мерки за расчистување на случајот

Кумановец силувал малолетничка

Кумановец силувал малолетничка

Кумановец силувал малолетничка, а случајот во полицијата го пријавила мајката на девојчето, информираат од полицијата. „Вчера во 20 часот, 35-годишна жителка на Куманово пријавила дека врз нејзината малолетна ќерка била извршена обљуба од Б.Н. од Куманово, со кого од претходно се познавала“, велат од МВР. Се преземаат мерки за расчистување на случајот

Кумановец силувал малолетничка

Кумановец силувал малолетничка

Кумановец силувал малолетничка, а случајот во полицијата го пријавила мајката на девојчето, информираат од полицијата. „Вчера во 20 часот, 35-годишна жителка на Куманово пријавила дека врз нејзината малолетна ќерка била извршена обљуба од Б.Н. од Куманово, со кого од претходно се познавала“, велат од МВР. Се преземаат мерки за расчистување на случајот

Кумановец силувал малолетничка

Кумановец силувал малолетничка

Кумановец силувал малолетничка, а случајот во полицијата го пријавила мајката на девојчето, информираат од полицијата. „Вчера во 20 часот, 35-годишна жителка на Куманово пријавила дека врз нејзината малолетна ќерка била извршена обљуба од Б.Н. од Куманово, со кого од претходно се познавала“, велат од МВР. Се преземаат мерки за расчистување на случајот

Кумановец силувал малолетно девојче

Кумановец силувал малолетно девојче

На 20.11.2020 во 20.00 часот во СВР Куманово, 35-годишна жителка на Куманово пријавила дека врз нејзината малолетна ќерка била извршена обљуба од Б.Н. од Куманово, со кого од претходно се познавала. Се преземаат мерки за расчистување на случајот. Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење

Кумановец силувал малолетничка

Кумановец силувал малолетничка

Кумановец силувал малолетничка, а случајот во полицијата го пријавила мајката на девојчето, информираат од полицијата. „Вчера во 20 часот, 35-годишна жителка на Куманово пријавила дека врз нејзината малолетна ќерка била извршена обљуба од Б.Н. од Куманово, со кого од претходно се познавала“, велат од МВР. Се преземаат мерки за расчистување на случајот

Кумановец силувал малолетничка

Кумановец силувал малолетничка

Кумановец силувал малолетничка, а случајот во полицијата го пријавила мајката на девојчето, информираат од полицијата. „Вчера во 20 часот, 35-годишна жителка на Куманово пријавила дека врз нејзината малолетна ќерка била извршена обљуба од Б.Н. од Куманово, со кого од претходно се познавала“, велат од МВР. Се преземаат мерки за расчистување на случајот