притисни ентер »

Дајан Кругер не сака папараци да ѝ го сликаат детето
Дајан Кругер не сака папараци да ѝ го сликаат детето

Дајан Кругер не сака папараци да ѝ го сликаат детето

Холивудската глумица Дајан Кругер, позната по улогата на Елена во филмот „Троја“, преку социјалните мрежи побара папараците да ги остават неа и нејзиното бебе на мир. 42-годишната глумица вели дека не сака тие да го сликаат бебето без нејзина согласност и да објавуваат нејзини фотографии. „Драги фанови, нефанови, папараци и луѓе со мала совест. Забележавме

Дајан Кругер не сака папараци да ѝ го сликаат детето

Дајан Кругер не сака папараци да ѝ го сликаат детето

Холивудската глумица Дајан Кругер, позната по улогата на Елена во филмот „Троја“ преку социјалните мрежи побара папараците да ги остават неа и нејзиното бебе на мир. 42-годишната глумица вели дека не сака тие е да го сликаат бебето без нејзина согласност и да објавуваат нејзини фотографии. „Драги фанови, не-фанови, папараци и луѓе со мала совест. Забележавме

Дајан Кругер замоли папараци да не ѝ го сликаат бебето

Дајан Кругер замоли папараци да не ѝ го сликаат бебето

Дајан Кругер ги искористи социјални мрежи за да побара папараците да ја остават неа и нејзиното бебе на мир. 42-годишната актерка за прв пат стана мајка на почетокот на неделата и беше фрустрирана поради фактот што фотографите веќе можеа да го снимат новороденчето без нејзина согласност и да му го покажат на светот. “Драги фанови, не фанови, папараци