притисни ентер »

Зошто ви треба „cushion“ пудра во лето?
Зошто ви треба „cushion“ пудра во лето?

Зошто ви треба „cushion“ пудра во лето?

Тешко е да не одолеете на сите трендови за убавина и на поплавата на козметички производи што доаѓаат од Јужна Кореја, која последниве години се етаблира како епицентар на убавината. Затоа, ви предлагам да пробате типичен корејски производ за шминка, а се работи за „cushion“ пудра ! Што точно е „cushion“ пудра? Замислите ББ крем во форма на компактна