притисни ентер »

Уште една награда за Милчо Манчевски, овојпат во Италија
Уште една награда за Милчо Манчевски, овојпат во Италија

Уште една награда за Милчо Манчевски, овојпат во Италија

Уште една награда за најтрофејниот македонски режисер Милчо Манчевски – викендов доби Специјална награда на фестивалот И-фест во Калабрија, Италија. Манчевски е почесен гостин на фестивалот, кој го чествува со Ретроспектива на комплетниот опус, од „Пред дождот”, „Прашина”, „Сенки”, „Мајки”, „Бикини Мун”, „Врба” и „Кајмак” до кратките „Четврток” и „Крајот

Манчевски во Италија доби специјална награда за творештвото и поддршка за пријавувањето корупција

Манчевски во Италија доби специјална награда за творештвото и поддршка за пријавувањето корупција

Македонскиот режисер Милчо Манчевски доби Специјална награда на фестивалот И-фест во Калабрија, Италија, каде тој е почесен гостин и каде се чествува на неговото филмско творештво со ретроспектива на комплетниот опус, од „Пред дождот“, „Прашина“, „Сенки“, „Мајки“, „Бикини Мун“, „Врба“ и „Кајмак“ до кратките „Четврток“ и „Крајот на времето“, сооштија

Нова награда за Манчевски во Италија, фестивалот му даде поддршка против прогонот врз него затоа што укажал на корупција

Нова награда за Манчевски во Италија, фестивалот му даде поддршка против прогонот врз него затоа што укажал на корупција

Македонски режисер Милчо Манчевски викендов доби Специјална награда на фестивалот И-фест во Калабрија, Италија. Манчевски е почесен гостин на фестивалот, кој го чествува со Ретроспектива на комплетниот опус, од „Пред дождот“, „Прашина“, „Сенки“, „Мајки“, „Бикини Мун“, „Врба“ и „Кајмак“ до кратките „Четврток“ и „Крајот на времето“. Тој исто така одржа

Награда за Манчевски во Италија, „Кајмак“ ќе се прикажува во Тирана

Награда за Манчевски во Италија, „Кајмак“ ќе се прикажува во Тирана

Најтрофејниот македонски режисер Милчо Манчевски – викендов доби Специјална награда на фестивалот И-фест во Калабрија, Италија. Манчевски е почесен гостин на фестивалот, кој го чествува со Ретроспектива на комплетниот опус, од „Пред дождот“, „Прашина“, „Сенки“, „Мајки“, „Бикини Мун“, „Врба“ и „Кајмак“ до кратките „Четврток“ и „Крајот на времето“. Тој

Специјална награда за Милчо Манчевски на фестивалот И-фест во Италија

Специјална награда за Милчо Манчевски на фестивалот И-фест во Италија

Фото: Банана Филм Најтрофејниот македонски режисер, Милчо Манчевски овој викенд доби Специјална награда на фестивалот И-фест во Калабрија, Италија. Тој е почесен гостин на фестивалот, кој го чествува со Ретроспектива на комплетниот опус, од „Пред дождот“, „Прашина“, „Сенки“, „Мајки“, „Бикини Мун“, „Врба“ и „Кајмак“ до кратките „Четврток“ и „Крајот

Уште една награда за Милчо Манчевски, овојпат во Италија

Уште една награда за Милчо Манчевски, овојпат во Италија

Уште една награда за Милчо Манчевски, овојпат во Италија А.Т. Пред 5 минути Фото: Промо Уште една награда за најтрофејниот македонски режисер Милчо Манчевски – викендов доби Специјална награда на фестивалот И-фест во Калабрија, Италија. Манчевски е почесен гостин на фестивалот, кој го чествува со Ретроспектива на комплетниот опус, од „Пред дождот“,

Уште една награда за Милчо Манчевски, овојпат во Италија

Уште една награда за Милчо Манчевски, овојпат во Италија

Уште една награда за н ајтрофејниот македонски режисер Милчо Манчевски – викендов доби Специјална награда на фестивалот И-фест во Калабрија, Италија. Манчевски е почесен гостин на фестивалот, кој го чествува со Ретроспектива на комплетниот опус, од „Пред дождот“, „Прашина“, „Сенки“, „Мајки“, „Бикини Мун“, „Врба“ и „Кајмак“ до кратките „Четврток“ и

Манчевски доби награда во Италија, ја посвети на сите кои вредно работат на филмовите без никој да знае за нив

Манчевски доби награда во Италија, ја посвети на сите кои вредно работат на филмовите без никој да знае за нив

Фестивалот И-фест во Калабрија, Италија на македонскиот режисер Милчо Манчевски  му додели Специјална награда. Манчевски беше почесен гостин на фестивалот што заврши синоќа, а во негова чест прикажа Ретроспектива на комплетниот опус, од „Пред дождот“, „Прашина“, „Сенки“, „Мајки“, „Бикини Мун“, „Врба“ и „Кајмак“ до кратките „Четврток“ и „Крајот на времето“

Уште една награда за Милчо Манчевски, овојпат во Италија

Уште една награда за Милчо Манчевски, овојпат во Италија

Уште една награда за најтрофејниот македонски режисер Милчо Манчевски – викендов доби Специјална награда на фестивалот И-фест во Калабрија, Италија. Манчевски е почесен гостин на фестивалот, кој го чествува со Ретроспектива на комплетниот опус, од „Пред дождот“, „Прашина“, „Сенки“, „Мајки“, „Бикини Мун“, „Врба“ и „Кајмак“ до кратките „Четврток“ и „Крајот

Уште една награда за Милчо Манчевски, овојпат во Италија

Уште една награда за Милчо Манчевски, овојпат во Италија

Н ајтрофејниот македонски режисер Милчо Манчевски викендов доби Специјална награда на фестивалот И-фест во Калабрија, Италија. Манчевски е почесен гостин на фестивалот, кој го чествува со Ретроспектива на комплетниот опус, од „Пред дождот“, „Прашина“, „Сенки“, „Мајки“, „Бикини Мун“, „Врба“ и „Кајмак“ до кратките „Четврток“ и „Крајот на времето“. Тој