притисни ентер »

Ахмети нa средба со британскиот амбасадор: Сојузот за Европа на прогресивните партии е иднината
Ахмети нa средба со британскиот амбасадор: Сојузот за Европа на прогресивните партии е иднината

Ахмети нa средба со британскиот амбасадор: Сојузот за Европа на прогресивните партии е иднината

Претседателот на Демократската унија за интеграција, Али Ахмети, оствари средба со амбасадорот на Велика Британија во земјата, Метју Лосон. Ахмети и Лосон поразговараа за политичкиот моментум, важноста на политичката стабилност, европската алијанса на прогресивните сили, единството за усвојување на уставните измени без пролонгирање и целосниот фокус

Ахмети нa средба со британскиот амбасадор: Сојузот за Европа на прогресивните партии е иднината

Ахмети нa средба со британскиот амбасадор: Сојузот за Европа на прогресивните партии е иднината

Претседателот на Демократската унија за интеграција, Али Ахмети, оствари средба со амбасадорот на Велика Британија во земјата, Метју Лосон. Ахмети и Лосон поразговараа за политичкиот моментум, важноста на политичката стабилност, европската алијанса на прогресивните сили, единството за усвојување на уставните измени без пролонгирање и целосниот фокус

Ахмети се сретна со британскиот амбасадор Лосон, му кажа дека иднината е во Сојузот за Европа

Ахмети се сретна со британскиот амбасадор Лосон, му кажа дека иднината е во Сојузот за Европа

Ахмети се сретна со британскиот амбасадор Лосон, му кажа дека иднината е во Сојузот за Европа Ж.Н. Пред 59 секунди Фото: МИА Претседателот на Демократската унија за интеграција, Али Ахмети , денеска оствари средба со амбасадорот на Велика Британија во земјата, Метју Лосон . Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Ахмети и Лосон, како што соопшти

Ахмети му кажал на Лосон дека ДУИ е прогресивна партија

Ахмети му кажал на Лосон дека ДУИ е прогресивна партија

Претседателот на Демократската унија за интеграција, Али Ахмети денеска оствари средба со амбасадорот на Велика Британија во земјата, Метју Лосон. Ахмети и Лосон, како што соопшти ДУИ, разговараа за важноста на политичката стабилност, европската алијанса на прогресивните сили, единството за усвојување на уставните измени без пролонгирање и целосниот

Ахмети - Лосон: Сојузот за Европа на прогресивните партии е иднината

Ахмети - Лосон: Сојузот за Европа на прогресивните партии е иднината

Ахмети и Лосон поразговараа за политичкиот моментум, важноста на политичката стабилност, европската алијанса на прогресивните сили, единството за усвојување на уставните измени без пролонгирање и целосниот фокус на земјата во спроведување на реформите за забрзување на процесот на интеграција во Европската Унија. Ахмети изрази благодарност за поддршката

Ахмети нa средба со британскиот амбасадор: Сојузот за Европа на прогресивните партии е иднината

Ахмети нa средба со британскиот амбасадор: Сојузот за Европа на прогресивните партии е иднината

Претседателот на Демократската унија за интеграција, Али Ахмети, оствари средба со амбасадорот на Велика Британија во земјата, Метју Лосон. Ахмети и Лосон поразговараа за политичкиот моментум, важноста на политичката стабилност, европската алијанса на прогресивните сили, единството за усвојување на уставните измени без пролонгирање и целосниот фокус

Ахмети се сретна со британскиот амбасадор: Сојузот за Европа на прогресивните партии е иднината

Ахмети се сретна со британскиот амбасадор: Сојузот за Европа на прогресивните партии е иднината

Претседателот на Демократската унија за интеграција, Али Ахмети, денеска оствари средба со амбасадорот на Велика Британија во земјата, Метју Лосон. Ахмети и Лосон, како што соопшти ДУИ, разговараа за важноста на политичката стабилност, европската алијанса на прогресивните сили, единството за усвојување на уставните измени без пролонгирање и целосниот

Ахмети оствари средба со британскиот амбасадор: Сојузот за Европа на прогресивните партии е иднината

Ахмети оствари средба со британскиот амбасадор: Сојузот за Европа на прогресивните партии е иднината

Претседателот на Демократската унија за интеграција, Али Ахмети денеска оствари средба со амбасадорот на Велика Британија во земјата, Метју Лосон. Ахмети и Лосон, како што соопшти ДУИ, разговараа за важноста на политичката стабилност, европската алијанса на прогресивните сили, единството за усвојување на уставните измени без пролонгирање и целосниот

Ахмети се сретна со британскиот амбасадор: Европската алијанса на прогресивни партии е иднината

Ахмети се сретна со британскиот амбасадор: Европската алијанса на прогресивни партии е иднината

Претседателот на Демократската унија за интеграција, Али Ахмети, денеска го прими амбасадорот на Велика Британија во земјава, Метју Лосон. Ахмети и Лосон разговараа за политичкиот моментум, важноста на политичката стабилност, европската алијанса на прогресивни сили, оперативното единство за усвојување на уставните измени без продолжено пролонгирање