притисни ентер »

Почина пулмологот Анѓелко Ѓорчев
Почина пулмологот Анѓелко Ѓорчев

Почина пулмологот Анѓелко Ѓорчев

На Клиниката во Ниш денеска почина македонскиот пулмолог Анѓелко Ѓорчев (72). Пред десетина дена на д-р Ѓорчев му се слошило откако ја примил вакцината против ковид-19 во Ниш, а откако бил префрлен на Клиниката паднал во коматозна состојба. Тој е татко на Влатко Ѓорчев од ВМРО-ДПМНЕ. Анѓелко Ѓорчев има обемна биографија. Медицински факултет завршил

Почина пулмологот Анѓелко Ѓорчев, татко на Влатко Ѓорчев од редовите на ВМРО-ДПМНЕ

Почина пулмологот Анѓелко Ѓорчев, татко на Влатко Ѓорчев од редовите на ВМРО-ДПМНЕ

На Клиниката во Ниш денеска почина македонскиот пулмолог Анѓелко Ѓорчев (72), кој пред десетина дена падна во кома откако прими вакцина против Ковид-19. Тој е татко на Влатко Ѓорчев од редовите на ВМРО-ДПМНЕ. Бог да го прости мојот татко Анѓелко Ѓорчев (72). Почина денес, после 11 дена во кома. Замина тивко и ненадејно. Ќе… Posted by Владимир Ѓорчев

Почина пулмологот Анѓелко Ѓорчев, татко на Влатко Ѓорчев од редовите на ВМРО-ДПМНЕ

Почина пулмологот Анѓелко Ѓорчев, татко на Влатко Ѓорчев од редовите на ВМРО-ДПМНЕ

На Клиниката во Ниш денеска почина македонскиот пулмолог Анѓелко Ѓорчев (72), кој пред десетина дена падна во кома откако прими вакцина против Ковид-19. Тој е татко на Влатко Ѓорчев од редовите на ВМРО-ДПМНЕ. Замина тивко и ненадејно, напиша неговиот син Влатко Ѓорчев на својот фејсбук статус. Пред десетина дена на д-р Ѓорчев му се слошило откако ја

На Клиниката во Ниш почина таткото на Влатко Ѓорчев

На Клиниката во Ниш почина таткото на Влатко Ѓорчев

На Клиниката во Ниш  почина специјалистот по пулмологија и алергологија, професорот Анѓелко Ѓорчев (72), таткото на поранешниот пратеник Влатко Ѓорчев. Докторот Анѓелко Ѓорчев не се разбудил од кома во која падна откако ја примил вакцината против коронавирус во Ниш. Веста дека неговиот татко паднал во кома, предминатиот викенд ја сподели пратеникот

На Клиниката во Ниш почина доктор Ѓорчев, таткото на пратеникот Влатко Ѓорчев

На Клиниката во Ниш почина доктор Ѓорчев, таткото на пратеникот Влатко Ѓорчев

На Клиниката во Ниш починал проф. д-р Анѓелко Ѓорчев, кој десетина дена беше во кома откако ја прими вакцината „АстраЗенека“ во Србија. Ѓорчев имаше 72 години и беше специјалист по пулмологија и алергологија. Тој е татко на поранешниот пратеник Влатко Ѓорчев. Неговиот син на 29 март годинава на Фејсбук објави дека д-р Ѓорчев кратко откако ја примил

Почина пулмологот Анѓелко Ѓорчев, таткото на Владимир Ѓорчев

Почина пулмологот Анѓелко Ѓорчев, таткото на Владимир Ѓорчев

На Клиниката во Ниш денеска почина специјалистот по пулмологија и алергологија, професорот Анѓелко Ѓорчев (72). Тој е татко на поранешниот пратеник Влатко Ѓорчев. Докторот Анѓелко Ѓорчев не се разбудил од кома во која падна само две минути откако ја примил вакцината против коронавирус во Ниш предминатиот викенд. Семејството чекаше да се подобри неговата

На Клиниката во Ниш почина доктор Ѓорчев, таткото на пратеникот Влатко Ѓорчев

На Клиниката во Ниш почина доктор Ѓорчев, таткото на пратеникот Влатко Ѓорчев

На Клиниката во Ниш починал проф. д-р Анѓелко Ѓорчев, кој десетина дена беше во кома откако ја прими вакцината „АстраЗенека“ во Србија. Ѓорчев имаше 72 години и беше специјалист по пулмологија и алергологија. Тој е татко на поранешниот пратеник Влатко Ѓорчев. Неговиот син на 29 март годинава на Фејсбук објави дека д-р Ѓорчев кратко откако ја примил

На Клиниката во Ниш почина таткото на Влатко Ѓорчев

На Клиниката во Ниш почина таткото на Влатко Ѓорчев

На Клиниката во Ниш  почина специјалистот по пулмологија и алергологија, професорот Анѓелко Ѓорчев (72), таткото на поранешниот пратеник Влатко Ѓорчев. Докторот Анѓелко Ѓорчев не се разбудил од кома во која падна откако ја примил вакцината против коронавирус во Ниш. Веста дека неговиот татко паднал во кома, предминатиот викенд ја сподели пратеникот

На Клиниката во Ниш почина таткото на Влатко Ѓорчев

На Клиниката во Ниш почина таткото на Влатко Ѓорчев

На Клиниката во Ниш  почина специјалистот по пулмологија и алергологија, професорот Анѓелко Ѓорчев (72), таткото на поранешниот пратеник Влатко Ѓорчев. Докторот Анѓелко Ѓорчев не се разбудил од кома во која падна откако ја примил вакцината против коронавирус во Ниш. Веста дека неговиот татко паднал во кома, предминатиот викенд ја сподели пратеникот

Почина познатиот пулмолог Анѓелко Ѓорчев

Почина познатиот пулмолог Анѓелко Ѓорчев

На Клиниката во Ниш денеска почина специјалистот по пулмологија и алергологија, професорот Анѓелко Ѓорчев (72). Тој е татко на поранешниот пратеник Влатко Ѓорчев. На Клиниката во Ниш денеска почина специјалистот по пулмологија и алергологија, професорот Анѓелко Ѓорчев (72). Тој е татко на поранешниот пратеник Влатко Ѓорчев. Докторот Анѓелко Ѓорчев