притисни ентер »

Виртуелната валута на Facebook доби финансирање од PayPal, Uber и MasterCard
Виртуелната валута на Facebook доби финансирање од PayPal, Uber и MasterCard

Виртуелната валута на Facebook доби финансирање од PayPal, Uber и MasterCard

Веќе ве информиравме како Facebook ќе ја претстават својата криптовалута на 18-ти јуни. Овој проект е доста интересен и може целосно да го промени начинот на кој ги правиме мобилните плаќања. Виртуелната валута на компанијата се развива со кодното име „Project Libra“ и веќе испровоцирала интерeс меѓу некои од најголемите инвеститори. Од „WallStreetJournal“

Виртуелната валута на Facebook доби финансирање од PayPal, Uber и MasterCard

Виртуелната валута на Facebook доби финансирање од PayPal, Uber и MasterCard

Веќе ве информиравме како Facebook ќе ја претстават својата криптовалута на 18-ти јуни. Овој проект е доста интересен и може целосно да го промени начинот на кој ги правиме мобилните плаќања. Виртуелната валута на компанијата се развива со кодното име „Project Libra“ и веќе испровоцирала интерeс меѓу некои од најголемите инвеститори. Од „WallStreetJournal“