притисни ентер »

Политичари на работ од нервен слом
Политичари на работ од нервен слом

Политичари на работ од нервен слом

„Случајот со Чавков е политички прогон“, вели опозицијата. Зошто? Заради тоа што три дена пред читање на пресудата за обидот за државен удар на 27 април го сместиле човекот во притвор. Зошто? Затоа што полицијата имала оперативни сознанија дека Чавков се подготвува за бегство, што го прифатило и Обвинителството и Судот како разумна основа за негово

Политичари на работ од нервен слом

Политичари на работ од нервен слом

„ Случајот со Чавков е политички прогон“, вели опозицијата. Зошто? Поради тоа што три дена пред читање на пресудата за обидот за државен удар на 27 април го сместиле човекот во притвор. Зошто? Затоа што полицијата имала оперативни сознанија дека Чавков се подготвува за бегство, што го прифатило и Обвинителството и Судот како разумна основа за негово