притисни ентер »

Тачи: Косово го губи моментот за постигнување договор со Србија

Тачи: Косово го губи моментот за постигнување договор со Србија

Косовскиот претседател Хашим Тачи изрази загриженост поради тоа што Косово ризикува да го изгуби, како што рече, „решителниот момент за постигнување договор со Србија“, јави дописникот на МИА од Приштина. – Опасноста доаѓа од популистичките политики кои имаат единствено изборни цели, изјави Тачи пред новинарите во Урошевац. Во врска со противењето

Координација на косовскиот државен врв за преговорите со Србија

Координација на косовскиот државен врв за преговорите со Србија

Претседателот на Косово, Хашим Тачи, премиерот Рамуш Харадинај и првиот човек на косовското Собрание, Кадри Весели се сретнаа претпладнево за да се координираат за дијалогот со Србија, јави дописникот на МИА од Приштина. Извори на порталот „Телеграфи“ информираа дека средбата на косовскиот државен врв се одржала во канцеларијата на Тачи. Средбата се

Тачи: Косово го губи моментот за постигнување договор со Србија

Тачи: Косово го губи моментот за постигнување договор со Србија

Косовскиот претседател Хашим Тачи изрази загриженост поради тоа што Косово ризикува да го изгуби, како што рече, „решителниот момент за постигнување договор со Србија“. – Опасноста доаѓа од популистичките политики кои имаат единствено изборни цели – изјави Тачи пред новинарите во Урошевац. Во врска со противењето на опозицијата на неговото водење на

Координација на косовскиот државен врв за преговорите со Србија

Координација на косовскиот државен врв за преговорите со Србија

Претседателот на Косово, Хашим Тачи, премиерот Рамуш Харадинај и првиот човек на косовското Собрание, Кадри Весели се сретнаа претпладнево за да се координираат за дијалогот со Србија. Извори на порталот „Телеграфи“ информираа дека средбата на косовскиот државен врв се одржала во канцеларијата на Тачи. Средбата се случи откако, порано утрово, канцеларијата

Тачи: Косово ризикува да го изгуби моментот за постигнување договор со Србија

Тачи: Косово ризикува да го изгуби моментот за постигнување договор со Србија

Косовскиот претседател Хашим Тачи изрази загриженост поради тоа што Косово ризикува да го изгуби, како што рече, „решителниот момент за постигнување договор со Србија“. – Опасноста доаѓа од популистичките политики кои имаат единствено изборни цели, изјави Тачи пред новинарите во Урошевац. Во врска со противењето на опозицијата на неговото водење на

Тачи: Косово го губи моментот за постигнување договор со Србија

Тачи: Косово го губи моментот за постигнување договор со Србија

Опасноста доаѓа од популистичките политики кои имаат единствено изборни цели, изјави Тачи Косовскиот претседател Хашим Тачи изрази загриженост поради тоа што Косово ризикува да го изгуби, како што рече, „решителниот момент за постигнување договор со Србија“. - Опасноста доаѓа од популистичките политики кои имаат единствено изборни цели, изјави Тачи

Координација на косовскиот државен врв за преговорите со Србија

Координација на косовскиот државен врв за преговорите со Србија

Приштина, 12 јули 2018 (МИА) - Претседателот на Косово, Хашим Тачи, премиерот Рамуш Харадинај и првиот човек на косовското Собрание, Кадри Весели се сретнаа претпладнево за да се координираат за дијалогот со Србија, јави дописникот на МИА од Приштина. Извори на порталот „Телеграфи“ информираа дека средбата на косовскиот државен врв се одржала во канцеларијата

Тачи: Косово го губи моментот за постигнување договор со Србија

Тачи: Косово го губи моментот за постигнување договор со Србија

Косовскиот претседател Хашим Тачи изрази загриженост поради тоа што Косово ризикува да го изгуби, како што рече, „решителниот момент за постигнување договор со Србија“. – Опасноста доаѓа од популистичките политики кои имаат единствено изборни цели, изјави Тачи пред новинарите во Урошевац. Во врска со противењето на опозицијата на неговото водење на

Тачи: Косово го губи моментот за постигнување договор со Србија

Тачи: Косово го губи моментот за постигнување договор со Србија

Косовскиот претседател Хашим Тачи изрази загриженост поради тоа што Косово ризикува да го изгуби, како што рече, „решителниот момент за постигнување договор со Србија“. – Опасноста доаѓа од популистичките политики кои имаат единствено изборни цели, изјави Тачи пред новинарите во Урошевац. Во врска со противењето на опозицијата на неговото водење на

Тачи: Косово го губи моментот за постигнување договор со Србија

Тачи: Косово го губи моментот за постигнување договор со Србија

– Косовскиот претседател Хашим Тачи изрази загриженост поради тоа што Косово ризикува да го изгуби, како што рече, „решителниот момент за постигнување договор со Србија“, јави дописникот на МИА од Приштина. – Опасноста доаѓа од популистичките политики кои имаат единствено изборни цели, изјави Тачи пред новинарите во Урошевац. Во врска со противењето