притисни ентер »

Орбан сака санкциите за Русија да се укинат до крајот на годината
Орбан сака санкциите за Русија да се укинат до крајот на годината

Орбан сака санкциите за Русија да се укинат до крајот на годината

Унгарскиот премиер Виктор Орбан сака санкциите на ЕУ кон Русија да бидат укинати до крајот на годината, објави во четвртокот провладиниот дневен весник „Маѓар немзет“. Орбан, кој бараше блиски врски со рускиот претседател Владимир Путин во последниве години, често ги оспоруваше санкциите што беа воведени кон Русија поради нејзината инвазија на Украина

Орбан: Војната ќе трае и следната година

Орбан: Војната ќе трае и следната година

Унгарскиот премиер Виктор Орбан ја коментираше актуелната ситуација со војната во Украина. На собирот на партијата што тој ја предводи, Орбан одржа говор во кој зборуваше за жешки теми кои го засегаат целиот свет, а особено Европа. Фокусот на неговиот говор беше војната во Украина и како што вели, „неуспешните бриселски санкции“. „Војната меѓу Украина

Орбан: Војната ќе трае и следната година

Орбан: Војната ќе трае и следната година

Унгарскиот премиер Виктор Орбан ја коментираше актуелната ситуација со војната во Украина. На собирот на партијата што тој ја предводи, Орбан одржа говор во кој зборуваше за жешки теми кои го засегаат целиот свет, а особено Европа. Фокусот на неговиот говор беше војната во Украина и како што вели, „неуспешните бриселски санкции“. „Војната меѓу Украина

Орбан: Војната ќе трае и следната година

Орбан: Војната ќе трае и следната година

Унгарскиот премиер Виктор Орбан ја коментираше актуелната ситуација со војната во Украина. На собирот на партијата што тој ја предводи, Орбан одржа говор во кој зборуваше за жешки теми кои го засегаат целиот свет, а особено Европа. Фокусот на неговиот говор беше војната во Украина и како што вели, „неуспешните бриселски санкции“. „Војната меѓу Украина

Орбан предупреди: Војната ќе трае и следната година

Орбан предупреди: Војната ќе трае и следната година

Унгарскиот премиер Виктор Орбан ја коментираше актуелната ситуација со војната во Украина. На собирот на партијата што тој ја предводи, Орбан одржа говор во кој зборуваше за жешки теми кои го засегаат целиот свет, а особено Европа. Фокусот на неговиот говор беше војната во Украина и како што вели, „неуспешните бриселски санкции“. „Војната меѓу Украина

Војната ќе трае и следната година, вели Орбан

Војната ќе трае и следната година, вели Орбан

Унгарскиот премиер Виктор Орбан ја коментираше актуелната ситуација со војната во Украина. На собирот на партијата што тој ја предводи, Орбан одржа говор во кој зборуваше за жешки теми кои го засегаат целиот свет, а особено Европа. Фокусот на неговиот говор беше војната во Украина и како што вели, „неуспешните бриселски санкции“. „Војната меѓу Украина

Војната ќе трае и следната година, вели Орбан

Војната ќе трае и следната година, вели Орбан

Унгарскиот премиер Виктор Орбан ја коментираше актуелната ситуација со војната во Украина. На собирот на партијата што тој ја предводи, Орбан одржа говор во кој зборуваше за жешки теми кои го засегаат целиот свет, а особено Европа. Фокусот на неговиот говор беше војната во Украина и како што вели, „неуспешните бриселски санкции“. „Војната меѓу Украина

Орбан: Војната ќе трае и следната година

Орбан: Војната ќе трае и следната година

Унгарскиот премиер Виктор Орбан ја коментираше актуелната ситуација со војната во Украина. На собирот на партијата што тој ја предводи, Орбан одржа говор во кој зборуваше за жешки теми кои го засегаат целиот свет, а особено Европа. Фокусот на неговиот говор беше војната во Украина и како што вели, „неуспешните бриселски санкции“. „Војната меѓу Украина

Војната ќе трае и следната година, вели Орбан

Војната ќе трае и следната година, вели Орбан

Унгарскиот премиер Виктор Орбан ја коментираше актуелната ситуација со војната во Украина. На собирот на партијата што тој ја предводи, Орбан одржа говор во кој зборуваше за жешки теми кои го засегаат целиот свет, а особено Европа. Фокусот на неговиот говор беше војната во Украина и како што вели, „неуспешните бриселски санкции“. „Војната меѓу Украина