притисни ентер »

Електричниот 19_19 концепт на Citroen е од скроз друга планета!
Електричниот 19_19 концепт на Citroen е од скроз друга планета!

Електричниот 19_19 концепт на Citroen е од скроз друга планета!

Од Citroen кажуваат дека 19_19 е дизајниран и конструриан со цел да ја покаже визијата на брендот за „ултра-кофмор“. И изгледа како да е дојден од вселената. Концептот ќе биде покажан на VivaTech во Париз утре, но ние веќе ги имаме сите детали. Електричниот концепт користи два електромотори, погон на сите четири тркала и испорачува 456 коњски сили

19_19 Concept – новото лице на иднината на Citroen

19_19 Concept – новото лице на иднината на Citroen

Патешествието на Citroen започна во март 1919 година, а нема поадектватен начин на прослава на 100 годишнината од презентација на концептот за иднината на Citroen. Овој концепт е олицотворение на последните погледи на Citroen кон иднината опременувајќи го овој автомобил со систем за автономно возење, персонален асистент и вештачка интелигенција. Најмногу

Citroën со нов футуристички концепт

Citroën со нов футуристички концепт

Citroën откри информации за целосно новиот концептуален развој 19_19 кој се јавува како продолжување на темата, која француската марка ја постави во февруари со Ami One Concept Додека главниот акценти кај Ami One беше иновативната урбана мобилност, тогаш кај исклучително футуристичкиот концептуален развој 19_19 од Citroën вложуваат се на удобноста

Citroen со ултра удобен футуристички концепт -Citroen 19_19 concept

Citroen со ултра удобен футуристички концепт -Citroen 19_19 concept

Годинава Citroen слави 100- годишнина и по повод на значајниот јубилеј подготвил и неколку концепт возила… Првиот концепт премиер а имаше на почеток на март тековната 2019 година на салонот за автомобили во Женева – Ami One concept, градско возило со електричен погон што ја покажува визијата на Citroenза урбаната мобилност, а денес промоција има уште