притисни ентер »

Наум Петрески двоен дедо: Се омажи Анастасија
Наум Петрески двоен дедо: Се омажи Анастасија

Наум Петрески двоен дедо: Се омажи Анастасија

ИЗВОР Скопје24 | јануари 11, 2019 Анастасија Петреска, ќерката на прославениот македонски пејач, Наум Петрески, ги средува работите. Ќерката на Наум Петрески, пејачката Анастасија вчера и официјално се омажи за нејзиниот колега Владимир Поповски. Од денеска, на презимето Петреска му се приклучи и Поповска. Двојката се сврши токму пред една година,

Огромна радост во домот на македонскиот пејач: Се омажи ќерка му, доаѓа и бебето

Огромна радост во домот на македонскиот пејач: Се омажи ќерка му, доаѓа и бебето

Македонскиот пејач Наум Петрески има голема причина да слави откако неговата ќерка Анастасија стави потпис во матично и стана госпоѓа Поповска. Набрзо доаѓа и внучето, бидејќи Анастасија е бремена, па семејството има огромна причина да слави. Анастасија се омажи со епјачот Влатко од Биоритам.

Наум Петрески доби зет музичар

Наум Петрески доби зет музичар

Ќерката на пејачот Наум Петрески-Анастасија,  и нејзиниот свршеник, пејачот Владимир Поповски, се венчаа вчера во Скопје. Освен младенците, во матично со нив беа само неколку сведоци кои први објавија слики од венчавката Двојката, која го чека своето прво дете во март, наскоро ќе прави и свадба. Немаме закажано датум, но нашата свадба нема да биде

Се омажи ќерката на Наум Петрески

Се омажи ќерката на Наум Петрески

Анастасија, ќерката на македонскиот пејач Наум Петрески и нејзиниот свршеник, пејачот Владимир Поповски, се венчаа вчера во Скопје. Освен младенците, во матично со нив беа само неколку сведоци кои први објавија слики од венчавката и кои открија дека Анастасија на своето презиме го додала презимето на Владимир. Двојката, која го чека своето прво дете

Се омажи ќерката на Наум Петрески

Се омажи ќерката на Наум Петрески

Анастасија, ќерката на македонскиот пејач Наум Петрески, и нејзиниот свршеник, пејачот Владимир Поповски, се венчаа вчера во Скопје. Освен младенците, во матично со нив беа само неколку сведоци кои први објавија слики од венчавката и кои открија дека Анастасија на своето презиме го додала презимето на Владимир. Двојката, која го чека своето прво дете

Наум Петрески двоен дедо: Се омажи Анастасија!

Наум Петрески двоен дедо: Се омажи Анастасија!

Анастасија Петреска, ќерката на прославениот македонски пејач, Наум Петрески, се чини се сака да биде по нејзино…односно, работите да ги средува како што се редат самите… Ќерката на Наум Петрески, пејачката Анастасија вчера и официјално се омажи за нејзиниот колега Владимир Поповски. Од денеска, на презимето Петреска му се приклучи и Поповска. Двојката

Се омажи Анастасија Петреска

Се омажи Анастасија Петреска

Ќерката на Наум Петрески, пејачката Анастасија вчера и официјално се омажи за нејзиниот колега Владимир Поповски. Од денеска, на презимето Петреска му се приклучи и Поповска. Двојката се сврши токму пред една година, на Божик. Тие го очекуваат и своето прво дете.