притисни ентер »

Бегај таму!
Бегај таму!

Бегај таму!

1 Не е баш пријатно да се слуша снимката на која спикерот Талат Џафери дрско и вулгарно им се обраќа на некои собраниски службеници. Онаа заповед „бегај, бегај таму!“ беше со команден тон како да се вратил во младоста кога бил старешина во ЈНА. И пцовката не му личи на функцијата, а и на возраста. Па затоа и не може да му се најде оправдување, колку