притисни ентер »

Трпана му се жали на докторот дека немала однос со години…
Трпана му се жали на докторот дека немала однос со години…

Трпана му се жали на докторот дека немала однос со години…

Трпе ја носи Трпана на доктор. Трпана му се жали на докторот дека немала однос со години. Докторот има секс со Трпана пред Трпе и му вели: – Е ова и треба на жената, 3 пати неделно. Трпе замислено одговара: – Докторе, во понеделник и среда можам да ја носам, ама во петок сум со другарите на фудбал…