притисни ентер »

Ќе се формира Државен пазарен и технички инспекторат, одлучи Владата
Ќе се формира Државен пазарен и технички инспекторат, одлучи Владата

Ќе се формира Државен пазарен и технички инспекторат, одлучи Владата

Владата на денешната седница го задолжи Министерството за економија да го спроведе Планот за негова реорганизација кој, меѓу другото, предвидува спојување на Државниот пазарен инспекторат со Државниот инспекторат за техничка инспекција и формирање единствена институција од типот на инспекциски надзор, подредена на Министерството за економија – Државен

Ќе се формира Државен пазарен и технички инспекторат, одлучи Владата

Ќе се формира Државен пазарен и технички инспекторат, одлучи Владата

Владата на денешната седница го задолжи Министерството за економија да го спроведе Планот за негова реорганизација кој, меѓу другото, предвидува спојување на Државниот пазарен инспекторат со Државниот инспекторат за техничка инспекција и формирање единствена институција од типот на инспекциски надзор, подредена на Министерството за економија – Државен

Алијанса ги посакува министерските позиции МИОА, Здравство и Правда ?!

Алијанса ги посакува министерските позиции МИОА, Здравство и Правда ?!

Алијанса за Албанците се поблиску до влез во владата, колачот се ситни, како ќе реагира Алтернатива? Според информациите на 24инфо.мк, во Алијанса за Албанците и денеска е доста раздвижено, откако оваа партија започна процес кој на крајот треба да им обезбеди влез во владината коалиција. Влезот на Алијанса ќе значи окрупнување на парламентарното мнозинство

Ќе се формира Државен пазарен и технички инспекторат, одлучи Владата

Ќе се формира Државен пазарен и технички инспекторат, одлучи Владата

Владата, на денешната седница, ја разгледа и усвои и Информацијата во врска со Планот за реорганизација на Министерството за економија, при што е задолжено Министерството да го спроведе Планот, според роковите утврдени во него. Согласно Планот, се предвидува спојување на Државниот пазарен инспекторат со Државниот инспекторат за техничка инспекција

Алијанса ги посакува министерските позиции МИОА, Здравство и Правда ?!

Алијанса ги посакува министерските позиции МИОА, Здравство и Правда ?!

Алијанса за Албанците се поблиску до влез во владата, колачот се ситни, како ќе реагира Алтернатива? Според информациите на 24инфо.мк, во Алијанса за Албанците и денеска е доста раздвижено, откако оваа партија започна процес кој на крајот треба да им обезбеди влез во владината коалиција. Влезот на Алијанса ќе значи окрупнување на парламентарното мнозинство

Алијанса ги посакува министерските позиции МИОА, Здравство и Правда ?!

Алијанса ги посакува министерските позиции МИОА, Здравство и Правда ?!

Алијанса за Албанците се поблиску до влез во владата, колачот се ситни, како ќе реагира Алтернатива? Според информациите на 24инфо.мк, во Алијанса за Албанците и денеска е доста раздвижено, откако оваа партија започна процес кој на крајот треба да им обезбеди влез во владината коалиција. Влезот на Алијанса ќе значи окрупнување на парламентарното мнозинство

Се спојуваат Државниот пазарен инспекторат со Државниот инспекторат за техничка инспекција

Се спојуваат Државниот пазарен инспекторат со Државниот инспекторат за техничка инспекција

Владата на денешната седница го задолжи Министерството за економија да го спроведе Планот за негова реорганизација кој, меѓу другото, предвидува спојување на Државниот пазарен инспекторат со Државниот инспекторат за техничка инспекција и формирање единствена институција од типот на инспекциски надзор, подредена на Министерството за економија – Државен

Владата одлучи да се формира Државен пазарен и технички инспекторат

Владата одлучи да се формира Државен пазарен и технички инспекторат

Фото: Влада Владата на денешната седница го задолжи Министерството за економија да го спроведе Планот за негова реорганизација кој, меѓу другото, предвидува спојување на Државниот пазарен инспекторат со Државниот инспекторат за техничка инспекција и формирање единствена институција од типот на инспекциски надзор, подредена на Министерството за економија

Министерство за економија се реорганизира, се формира Државен пазарен и технички инспекторат

Министерство за економија се реорганизира, се формира Државен пазарен и технички инспекторат

Министерство за економија се реорганизира, се формира Државен пазарен и технички инспекторат Владата на денешната седница го задолжи Министерството за економија да го спроведе Планот за негова реорганизација кој, меѓу другото, предвидува спојување на Државниот пазарен инспекторат со Државниот инспекторат за техничка инспекција и формирање единствена

Се спојуваат Пазарниот и Инспекторатот за техничка инспекција

Се спојуваат Пазарниот и Инспекторатот за техничка инспекција

Се спојуваат Пазарниот и Инспекторатот за техничка инспекција Ж.Н. Пред 4 минути Фото: МИА Владата на денешната седница го задолжи Министерството за економија да го спроведе Планот за негова реорганизација кој, меѓу другото, предвидува спојување на Државниот пазарен инспекторат со Државниот инспекторат за техничка инспекција и формирање единствена