притисни ентер »

Не правете ги овие грешки употребувајќи го кафето
Не правете ги овие грешки употребувајќи го кафето

Не правете ги овие грешки употребувајќи го кафето

На многумина денот им започнува дури откако ќе го испијат првото утринско кафе, но дел од некои истражувања покажуваат дека ваквиот начин може да има последици по здравјето на човекот. Според американските експерти, иако пиењето кафе во големи колични може да го намали ризикот од повеќе болести, се утврдило дека е важно во кој период од денот го правите