притисни ентер »

Јунешко месо во раскошен сос од сланина, зеленчук и црвено вино
Јунешко месо во раскошен сос од сланина, зеленчук и црвено вино

Јунешко месо во раскошен сос од сланина, зеленчук и црвено вино

Рецептов го гледав на 24 кичен, по идеја на двајцата, харизматични незаситни Италијани, Антонио и Џенаро. Но, за жал веќе Антонио Карлучо е починат, во својата 81 година, кој беше крал на италијанската кујна, човек кој успеал скоро цела планета да ја натера да се вљуби во италијанската кујна. Човек кој имал напишано над 20 кувари, кој бил сопственик