притисни ентер »

Скелетот на еден заробен правосуден систем
Скелетот на еден заробен правосуден систем

Скелетот на еден заробен правосуден систем

Свекрва Скелетот на еден заробен правосуден систем Актуелната состојба со правосудството нема никаква врска со било каква постоечка суштинска реформа. Формално делумно се усвоени некакви европски и меѓународни норми, но суштински форматот на правосудниот систем е од времето на кралството СХС. Од каде ова тврдење? Прво, во Македонија опозицијата, исто