притисни ентер »

Заев на „Фејсбук“: Радувај се Македонијо!

Заев на „Фејсбук“: Радувај се Македонијо!

Радувај се Македонијо! Портите за нашето полноправно членство во НАТО се отворени. Ова го напиша првиот човек на Владата на неговиот „Фејсбук“ профил, по поканата од алијансата за почеток на преговорите со Македонија. „Нашите партнери и пријатели денеска ни оддадоа признание. Препознаена е силната посветеност, исполнети се сите критериуми. Денес е

Заев: Радувај се Македонијо!

Заев: Радувај се Македонијо!

„Радувај се Македонијо! Портите за нашето полноправно членство во НАТО се отворени,“ порача премиерот Зоран Заев на својот ФБ профил во врска со одлуката, која ја донесоа денеска на првиот ден од Самитот на НАТО во Брисел, лидерите на земјите-членки да ја поканат Македонија да ги почне преговорите за пристапување. „Попладнево, земјите членки на НАТО

Заев на „Фејсбук“: Радувај се Македонијо!

Заев на „Фејсбук“: Радувај се Македонијо!

Радувај се Македонијо! Портите за нашето полноправно членство во НАТО се отворени. Ова го напиша првиот човек на Владата на неговиот „Фејсбук“ профил, по поканата од алијансата за почеток на преговорите со Македонија. „Нашите партнери и пријатели денеска ни оддадоа признание. Препознаена е силната посветеност, исполнети се сите критериуми. Денес е

Заев на „Фејсбук“: Радувај се Македонијо!

Заев на „Фејсбук“: Радувај се Македонијо!

Радувај се Македонијо! Портите за нашето полноправно членство во НАТО се отворени. Ова го напиша првиот човек на Владата на неговиот „Фејсбук“ профил, по поканата од алијансата за почеток на преговорите со Македонија. „Нашите партнери и пријатели денеска ни оддадоа признание. Препознаена е силната посветеност, исполнети се сите критериуми. Денес е

Заев: Портите за нашето полноправно членство во НАТО се отворени

Заев: Портите за нашето полноправно членство во НАТО се отворени

Радувај се Македонијо! Портите за нашето полноправно членство во НАТО се отворени, порача премиерот Зоран Заев на својот Фејсбук профил во врска со одлуката, која ја донесоа денеска на првиот ден од Самитот на НАТО во Брисел, лидерите на земјите-членки да ја поканат Македонија да ги почне преговорите за пристапување. „Попладнево, земјите членки на

Заев за поканата за НАТО: Радувај се Македонијо

Заев за поканата за НАТО: Радувај се Македонијо

Радувај се Македонијо! Портите за нашето полноправно членство во НАТО се отворени, порача премиерот Зоран Заев на својот ФБ профил во врска со одлуката, која ја донесоа денеска на првиот ден од Самитот на НАТО во Брисел, лидерите на земјите-членки да ја поканат Македонија да ги почне преговорите за пристапување. – Попладнево, земјите членки на НАТО

Заев за поканата за НАТО: Радувај се Македонијо

Заев за поканата за НАТО: Радувај се Македонијо

Радувај се Македонијо! Портите за нашето полноправно членство во НАТО се отворени, порача премиерот Зоран Заев на својот ФБ профил во врска со одлуката, која ја донесоа денеска на првиот ден од Самитот на НАТО во Брисел, лидерите на земјите-членки да ја поканат Македонија да ги почне преговорите за пристапување. – Попладнево, земјите членки на НАТО

Заев за поканата за НАТО: Радувај се Македонијо

Заев за поканата за НАТО: Радувај се Македонијо

Радувај се Македонијо! Портите за нашето полноправно членство во НАТО се отворени, порача премиерот Зоран Заев на својот ФБ профил во врска со одлуката, која ја донесоа денеска на првиот ден од Самитот на НАТО во Брисел лидерите на земјите-членки да ја поканат Македонија да ги почне преговорите за пристапување. - Попладнево, земјите членки на НАТО

Заев: Ветувам дека ќе донесеме уште добри вести, радувај се Македонијо

Заев: Ветувам дека ќе донесеме уште добри вести, радувај се Македонијо

Радувај се Македонијо! Портите за нашето полноправно членство во НАТО се отворени, напиша премиерот Зоран Заев на Фејсбук. „Попладнево, земјите членки на НАТО одлучија да ни упатат покана Република Македонија да го започне пристапниот процес за членство во Алијансата. Нашите партнери и пријатели денеска ни оддадоа признание. Препознаена е силната посветеност,

(ЖИВО) Заев: Македонија доби покана да стане 30-та членка на НАТО!

(ЖИВО) Заев: Македонија доби покана да стане 30-та членка на НАТО!

Радувај се Македонијо! Портите за нашето полноправно членство во НАТО се отворени. Попладнево, земјите членки на НАТО одлучија да ни упатат покана Република Македонија да го започне пристапниот процес за членство во Алијансата. Нашите партнери и пријатели денеска ни оддадоа признание. Препознаена е силната посветеност, исполнети се сите критериуми