притисни ентер »

“Огнени” изданија: Овие холивудски дами го прекршиле основното правило на црвениот тепих
“Огнени” изданија: Овие холивудски дами го прекршиле основното правило на црвениот тепих

“Огнени” изданија: Овие холивудски дами го прекршиле основното правило на црвениот тепих

Средината на месец мај е традиционално резервирана за Канскиот фестивал, а и оваа година сме сведоци на врвната елеганција и гламурот. Во изминатите два дена, на црвениот тепих особено внимание привлекоа три дами во црвени тоалети. Црвената боја е, рамо до рамо со белата и црната, најчест избор за гала настаните, па така ни филмскиот фестивал во Кан