притисни ентер »

Во Италија рекордна добивка на лото – 209 милиони евра
Во Италија рекордна добивка на лото – 209 милиони евра

Во Италија рекордна добивка на лото – 209 милиони евра

Најголемата добивка во историјата на италијанската популарна лотарија, „Супер Еналото“, вредна 209 милиони евра, беше остварена во средата, а добитно е ливче купено во местото Лоди. Добтникот за две евра го купил ливчето во барот „Марино“, а тоа му донело среќа и феноменална награда, објави агенцијата „Анса“. Оваа добивка ги надминува лотариите „Еуромилиони“

Во Италија остварена рекордна лото добивка од 209 милиони евра

Во Италија остварена рекордна лото добивка од 209 милиони евра

Најголемата добивка во историјата на италијанската популарна лотарија, „Супер Еналото“, вредна 209 милиони евра, беше остварена вчера, а добитно ливче е купено во местото Лоди. Добтникот за две евра го купил ливчето во барот „Марино“, а тоа му донело среќа и феноменална награда, објави агенцијата „Анса“. Оваа добивка ги надминува лотариите „Еуромилиони“

Најголемата добивка во историјата на земјата: Купил тикет за 2 евра и добил рекордни 209 милиони!

Најголемата добивка во историјата на земјата: Купил тикет за 2 евра и добил рекордни 209 милиони!

Најголемата добивка во историјата на италијанската популарна лотарија “SuperEnaloto” вредна 209 милиони евра беше извлечена вчера, а среќниот тикет бил купен во местото Лоди. Добитникот за две евра го купил добитниот тикет во барот „Марино“ со што ја доби неверојатната рекордна добивка од 209 милиони евра. Оваа добивка ја надмина лотаријајта „Еуромилиони“

Во Италија рекордна добивка на лото – 209 милиони евра

Во Италија рекордна добивка на лото – 209 милиони евра

Најголемата добивка во историјата на италијанската популарна лотарија, „Супер Еналото“, вредна 209 милиони евра, беше остварена во средата, а добитно е ливче купено во местото Лоди. Добтникот за две евра го купил ливчето во барот „Марино“, а тоа му донело среќа и феноменална награда, објави агенцијата „Анса“. Оваа добивка ги надминува лотариите „Еуромилиони“

Во Италија рекордна добивка на лото – 209 милиони евра

Во Италија рекордна добивка на лото – 209 милиони евра

Најголемата добивка во историјата на италијанската популарна лотарија, „Супер Еналото“, вредна 209 милиони евра, беше остварена во средата, а добитно е ливче купено во местото Лоди. Добтникот за две евра го купил ливчето во барот „Марино“, а тоа му донело среќа и феноменална награда, објави агенцијата „Анса“. Оваа добивка ги надминува лотариите „Еуромилиони“

Најголема добивка во историјата на лотаријата: Среќниот добитник за 2 евра освои 209 милиони

Најголема добивка во историјата на лотаријата: Среќниот добитник за 2 евра освои 209 милиони

Најголема добивка во историјата на италијанската популарна лотарија, СуперЕналото, вредна 209 милиони евра исплатена е денеска, а среќнито ливче е купено во местото Лоди. Добитникот за 2 евра купил ливче во барот „Марино“ и тој му донел среќа и феноменална добивка. Оваа добивка ја надмина лотаријата Еуромилиони и Еуроџекпот каде најголема добивка беше

Италијанец купил лоз за две евра, добил рекордни 209 милиони евра

Италијанец купил лоз за две евра, добил рекордни 209 милиони евра

Најголемата добивка во историјата на италијанската лотарија SuperEnalotto, во износ од 209 милиони евра е извлечен во средата, а лозот е купен во местото Лоди близу Милано. Лозот која му донела огромна сума, добитнкикот ја купил за само 2 евра во барот „Marino“ во местото Лоди, а му донела вкупни 209.160.441 евра, пишува агенцијата Ansa. Оваа добивка

Во Италија рекордна добивка на лото – 209 милиони евра

Во Италија рекордна добивка на лото – 209 милиони евра

Најголемата добивка во историјата на италијанската популарна лотарија, „Супер Еналото“, вредна 209 милиони евра, беше остварена во средата, а добитно е ливче купено во местото Лоди. Добтникот за две евра го купил ливчето во барот „Марино“, а тоа му донело среќа и феноменална награда, објави агенцијата „Анса“. Оваа добивка ги надминува лотариите „Еуромилиони“

Во Италија рекордна добивка на лото – 209 милиони евра

Во Италија рекордна добивка на лото – 209 милиони евра

Најголемата добивка во историјата на италијанската популарна лотарија, „Супер Еналото“, вредна 209 милиони евра, беше остварена во средата, а добитно е ливче купено во местото Лоди. Добитникот за две евра го купил ливчето во барот „Марино“, а тоа му донело среќа и феноменална награда, објави агенцијата „Анса“. Оваа добивка ги надминува лотариите „Еуромилиони“

РЕКОРДНА ДОБИВКА: Најголемата добивка на лото во историјата на Италија

РЕКОРДНА ДОБИВКА: Најголемата добивка на лото во историјата на Италија

Најголемата добивка во историјата на италијанската популарна лотарија, „Супер Еналото“, вредна 209 милиони евра, беше остварена во средата, а добитно е ливче купено во местото Лоди. Добитникот за две евра го купил ливчето во барот „Марино“, а тоа му донело среќа и феноменална награда, објави агенцијата „Анса“. Оваа добивка ги надминува лотариите „Еуромилиони“