притисни ентер »

Дино Мерлин – Един Дервишхалидовиќ стана дедо!!!
Дино Мерлин – Един Дервишхалидовиќ стана дедо!!!

Дино Мерлин – Един Дервишхалидовиќ стана дедо!!!

Дино Мерлин кој има свое вистинско име и презиме Един Дервишхалидовиќ и кој е еден од најголемите балкански музички ѕвезди, денес стана дедо, и тоа за првпат. Неговиот син Хамза и снаата Џанета го добија својот прв син за кого го одбраа името Незир. Внучето на Дино го доби името по прадедото Незир, таткото на сопругата на Мерлин. -Мајката и бебето

Дино Мерлин стана дедо

Дино Мерлин стана дедо

Регионалната ѕвезда Дино Мерлин, стана дедо. Тој го добил својот прв внук пред неколку дена, откако се породила сопругата на неговиот син Хамза. Бебето ќе се вика Незир, потврдиле членови на семејството за босанските медиуми. Момчето го доби името на неговиот прадедо, таткото на сопругата Џенета Табаковиќ -Дервишалидовиќ . „ Ма јката и бебето се веќе

Пејачот конечно стана „дедо“

Пејачот конечно стана „дедо“

Пејачот Дино Мерлин, стана дедо, потврдено е од кругови блиски до неговото семејство. Тој го добил својот прв внук, ред неколку дена, од неговиот син Хамза и снаата Џенета Табаковиќ -Дервишалидовиќ, а бебето го добило името Незир. „Мајката и бебето се веќе дома и се чувствуваат добро. Честитки до семејството доаѓаат од сите страни“ - рече изворот.

Дино Мерлин стана дедо

Дино Мерлин стана дедо

Регионалната ѕвезда Дино Мерлин, стана дедо. Тој го добил својот прв внук пред неколку дена, откако се породила сопругата на неговиот син Хамза. Бебето ќе се вика Незир, потврдиле членови на семејството за босанските медиуми. Момчето го доби името на неговиот прадедо, таткото на сопругата Џенета Табаковиќ -Дервишалидовиќ . „ Ма јката и бебето се веќе

Дино Мерлин стана дедо прв пат!

Дино Мерлин стана дедо прв пат!

Пејачот Дино Мерлин прв пат стана дедо. Првото внуче го добил пред неколку дена кога неговиот син Хамза Дервишалидовиќ и снаата Џенета Табаковиќ добиле син, на кој му го дале името Незир. Родителите го крстиле бебето по прадедото Незир, татко на Амела, сопругата на Дино. Синот на Дино и неговата избраничка се венчале минатата година, по седумгодишна

ДИНО МЕРЛИН СТАНА ДЕДО ЗА ПРВ ПАТ: Бебето доби име со сентиментално значење

ДИНО МЕРЛИН СТАНА ДЕДО ЗА ПРВ ПАТ: Бебето доби име со сентиментално значење

Една од најголемите музички ѕ везди во регионот, Дино Мерлин, стана дедо, потврдено е од кругови блиски до неговото семејство. Тој го добил својот прв внук, ред неколку дена, од неговиот син Хамза и снаата Џенета Табаковиќ -Дервишалидовиќ, а бебето го добило името Незир. „ Ма јката и бебето се веќе дома и се чувствуваат добро. Честитки до семејството

ДИНО МЕРЛИН СТАНА ДЕДО ЗА ПРВ ПАТ: Бебето доби име со сентиментално значење

ДИНО МЕРЛИН СТАНА ДЕДО ЗА ПРВ ПАТ: Бебето доби име со сентиментално значење

Една од најголемите музички ѕ везди во регионот, Дино Мерлин, стана дедо, потврдено е од кругови блиски до неговото семејство. Тој го добил својот прв внук, ред неколку дена, од неговиот син Хамза и снаата Џенета Табаковиќ -Дервишалидовиќ, а бебето го добило името Незир. „ Ма јката и бебето се веќе дома и се чувствуваат добро. Честитки до семејството

Дино Мерлин станал дедо: Добил внук!

Дино Мерлин станал дедо: Добил внук!

Популарниот музичар станал дедо,открива Dnevni avaz . Првото внуче популарниот пејач го добил пред неколку дена кога се породила сопругата на неговиот син Хамзо, Џинета Табаковиќ – Дербишхалиловиќ. Наводно, момчето го добило името според прадедото Незир, татко на првата сопруга на Дино, мајка на Хамзо. „Мајката и бебето се веќе дома и добро се чувствуваат

Дино Мерлин доби внук- познато како ќе се вика бебето

Дино Мерлин доби внук- познато како ќе се вика бебето

Регионалната ѕвезда Дино Мерлин, стана дедо. Тој го добил својот прв внук пред неколку дена, откако се породила сопругата на неговиот син Хамза. Бебето ќе се вика Незир, потврдиле членови на семејството за босанските медиуми. Момчето го доби името на неговиот прадедо, таткото на сопругата Џенета Табаковиќ -Дервишалидовиќ . „ Ма јката и бебето се веќе

Дино Мерлин за првпат стана дедо: Неговото внуче името го доби според прадедото

Дино Мерлин за првпат стана дедо: Неговото внуче името го доби според прадедото

Познатиот музичар Дино Мерлин стана дедо за првпат, пишува Дневни аваз. Првото внуче Мерлин го добил пред неколку дена. На неговиот син Хамза и снаата Џенета им се роди синчето Незир. „Мајката и бебето се веќе дома и добро се чувствуваат. Честитки за семејството доаѓаат од сите страни“. Синот на Мерлин минатата година се венчал со Џенета, а нивната