притисни ентер »

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас следната недела во Скопје
Шефот на германската дипломатија Хајко Маас следната недела во Скопје

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас следната недела во Скопје

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас во вторник доаѓа во посета на Македонија. Маас ќе има средба со неговиот домаќин Никола Димитров. Предвидено е одржување панел дискусија на која ќе учествувува и Маас, а на која ќе се говори за eвропскиот пат на Македонија. Маас ќе биде третиот висок германски функционер кој доаѓа во земјава во изминатите

По Меркел и Рот, следната недела во Скопје доаѓа шефот на германската дипломатија Хајко Маас

По Меркел и Рот, следната недела во Скопје доаѓа шефот на германската дипломатија Хајко Маас

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас во вторник доаѓа во посета на Македонија. Маас ќе има средба со неговиот домаќин Никола Димитров. Предвидено е одржување панел дискусија на која ќе учествувува и Маас, а на која ќе се говори за eвропскиот пат на Македонија. Маас ќе биде третиот висок германски функционер кој доаѓа во земјава во изминатите

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас следната недела во Скопје

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас следната недела во Скопје

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас во вторник доаѓа во посета на Македонија. Маас ќе има средба со неговиот домаќин Никола Димитров. Предвидено е одржување панел дискусија на која ќе учествувува и Маас, а на која ќе се говори за eвропскиот пат на Македонија. Маас ќе биде третиот висок германски функционер кој доаѓа во земјава во изминатите

Министерот за надворешни работи на Германија Хајко Маас идната недела во Македонија

Министерот за надворешни работи на Германија Хајко Маас идната недела во Македонија

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас во вторник доаѓа во посета на Македонија. Маас ќе има средба со неговиот домаќин Никола Димитров. Предвидено е одржување панел дискусија на која ќе учествувува и Маас, а на која ќе се говори за eвропскиот пат на Македонија. Маас ќе биде третиот висок германски функционер кој доаѓа во земјава во изминатите

Шефот на германската дипломатија следната недела во Скопје

Шефот на германската дипломатија следната недела во Скопје

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас во вторник доаѓа во посета на Македонија. Маас ќе има средба со неговиот домаќин Никола Димитров. Предвидено е одржување панел дискусија на која ќе учествувува и Маас, а на која ќе се говори за eвропскиот пат на Македонија. Маас ќе биде третиот висок германски функционер кој доаѓа во земјава во изминатите

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас следната недела во Скопје

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас следната недела во Скопје

Маас ќе има средба со неговиот домаќин Никола Димитров. Предвидено е одржување панел дискусија на која ќе учествувува и Маас, а на која ќе се говори за eвропскиот пат на Македонија. Маас ќе биде третиот висок германски функционер кој доаѓа во земјава во изминатите десетина дена во пресрет на референдумот, закажан за 30 септември. Канцеларката Агнела

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас следната недела во Скопје

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас следната недела во Скопје

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас во вторник доаѓа во посета на Македонија. Маас ќе има средба со неговиот домаќин Никола Димитров. Предвидено е одржување панел дискусија на која ќе учествувува и Маас, а на која ќе се говори за eвропскиот пат на Македонија. Маас ќе биде третиот висок германски функционер кој доаѓа во земјава во изминатите

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас следната недела во Скопје

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас следната недела во Скопје

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас во вторник доаѓа во посета на Македонија. Маас ќе има средба со неговиот домаќин Никола Димитров. Предвидено е одржување панел дискусија на која ќе учествувува и Маас, а на која ќе се говори за eвропскиот пат на Македонија. Маас ќе биде третиот висок германски функционер кој доаѓа во земјава во изминатите

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас во вторник во посета на Македонија

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас во вторник во посета на Македонија

Шефот на германската дипломатија Хајко Маас во вторник доаѓа во посета на Македонија. Маас ќе има средба со неговиот домаќин Никола Димитров. Предвидено е одржување панел дискусија на која ќе учествувува и Маас, а на која ќе се говори за eвропскиот пат на Македонија. Маас ќе биде третиот висок германски функционер кој доаѓа во земјава во изминатите