притисни ентер »

„Јавна соба“ повторно вознемирува
„Јавна соба“ повторно вознемирува

„Јавна соба“ повторно вознемирува

Во порнографската група „Јавна соба“ на социјалната мрежа „Телеграм“, која брои 5.600 членови, повторно се споделуваат фотографии, профили од социјални мрежи, адреси и телефонски броеви од девојки, пренесуваат повеќе медиуми. Телевизијата Сител објави дека 22-годишна девојка раскажала оти нејзин пријател ја предупредил дека во групата била објавена

Членови на „Јавна соба“ во потрага по девојката која ја пријавила групата во полиција

Членови на „Јавна соба“ во потрага по девојката која ја пријавила групата во полиција

Корисници на социјалните мрежи коишто членуваат во групата „Јавна соба“ на Телеграм, ја бараат девојката која во полиција пријавила дека таму се објавуваат фотографии и лични податоци од девојки од Македонија. Откако вчера Сител објави дека 22-годишна девојка пријавила во полиција дека во групата биле објавени една нејзина фотографија од Фејсбук и

„Јавна соба“ повторно активна – се разменуваат експлицитни фотографии

„Јавна соба“ повторно активна – се разменуваат експлицитни фотографии

Групата со име „Јавна соба“ на социјалната мрежа Телеграм повторно е активна, откако последно беше избришана по објавите во медиумите дека таму се разменуваат експлицитни фотографии дури и на малолетници. МВР е запознаена со случајот и веќе се преземаат мерки и активности. Пред една година беше откриен скандалот со оваа група и по преземање на случајот

ЈА БАРААТ ДЕВОЈКАТА ШТО ГИ ПРИЈАВИЛА - скандалозната Јавна соба повторно е активна

ЈА БАРААТ ДЕВОЈКАТА ШТО ГИ ПРИЈАВИЛА - скандалозната Јавна соба повторно е активна

Членовите на групата „Јавна соба“ на Телеграм ја бараат девојката која во полиција пријавила дека таму се објавуваат фотографии и лични податоци од девојки од Македонија, објави порталот Прес 24. Групата сѐ уште е активна и во овој момент брои над 6.100 членови кои разменуваат експлицитни фотографии. Откако вчера Сител објави дека групата повторно

Повторно отворена групата на која се споделуваа експлицитни фотографии-„Јавна соба“

Повторно отворена групата на која се споделуваа експлицитни фотографии-„Јавна соба“

Во групата која брои 5 600 членови се споделуваат фотографии, профили од социјални мрежи, лични податоци, адреси и броеви од девојки. Минатата година беа регистрирани околу 7.000 корисници кои си разменуваа експлицитни фотографии од девојки од македонија, некои и малолетни кога минатата година полицијата наводно ја згасна групата на телеграм. Секторот

Членовите на „Јавна соба“ во потрага по девојката која ја пријавила групата

Членовите на „Јавна соба“ во потрага по девојката која ја пријавила групата

Лицата кои членуваат во групата „Јавна соба“ на Телеграм ја бараат девојката која во полиција пријавила дека таму се објавуваат фотографии и лични податоци од девојки од Македонија. Откако вчера Сител објави дека групата повторно е активирана членови на групата објавуваа фотографии од можни девојки кои ја пријавиле групата. Во меѓувреме, расте револтот

Членови на „Јавна соба“ во потрага по девојката која ја пријавила групата во полиција

Членови на „Јавна соба“ во потрага по девојката која ја пријавила групата во полиција

Корисници на социјалните мрежи коишто членуваат во групата „Јавна соба“ на Телеграм, ја бараат девојката која во полиција пријавила дека таму се објавуваат фотографии и лични податоци од девојки од Македонија. Откако вчера Сител објави дека 22-годишна девојка пријавила во полиција дека во групата биле објавени една нејзина фотографија од Фејсбук и

„Јавна соба“ одново јавна

„Јавна соба“ одново јавна

Повторно е активна групата „Јавна соба“ на социјалната мреша Телеграм, на која се споделуваат експлицитни фотографии, профили од социјални мрежи, лични податоци, адреси и броеви од девојки. 22-годишна девојка раскажала оти нејзин пријател ја предупредил дека во групата била објавена една нејзина фотографија од фејсбук, како и уште две експлицитни

Членовите на „Јавна соба“ ја бараат девојката што ја пријавила групата

Членовите на „Јавна соба“ ја бараат девојката што ја пријавила групата

Членовите на групата „Јавна соба“ на Телеграм ја бараат девојката која во полиција пријавила дека таму се објавуваат фотографии и лични податоци од девојки од Македонија. Групата сѐ уште е активна и во овој момент брои над 6.100 членови кои разменуваат експлицитни фотографии. Откако вчера Сител објави дека групата повторно е активирана членови на групата

„Јавна соба“ е повторно активна, се објавуваат експлицитни фотографии

„Јавна соба“ е повторно активна, се објавуваат експлицитни фотографии

Групата „Јавна соба“ на Телеграм е повторно активна со околу 5.600 членови, кои споделуваат експлицитни фотографии, профили од социјални мрежи, лични податоци, адреси и броеви од девојки. Телевизијата Сител објави дека 22-годишна девојка раскажала оти нејзин пријател ја предупредил дека во групата била објавена една нејзина фотографија од фејсбук,