притисни ентер »

Повторно истиот престапник: Вози со 300 км. на час, па „турира“ низ град
Повторно истиот престапник: Вози со 300 км. на час, па „турира“ низ град

Повторно истиот престапник: Вози со 300 км. на час, па „турира“ низ град

Твитерџиите открија уште еден лик кој на „Тик-ток“ се фали колку брзо може да вози по македонските патишта. Реокрдот му е 300 километри на час, а не му е првпат да стигне блису до таа бројка. Во едно од бројните видеа што ги објавил, овој корисник се снимал и како турира низ град. Има пилот во авионот?, прашува твитерџијата што го откри овој „рекордер“

Не му е првпат: Вози со 300 км на час, па турира низ град

Не му е првпат: Вози со 300 км на час, па турира низ град

Твитерџиите открија уште еден лик кој на „Тик-ток“ се фали колку брзо може да вози по македонските патишта. Реокрдот му е 300 километри на час, а не му е првпат да стигне блису до таа бројка. Во едно од бројните видеа што ги објавил, овој корисник се снимал и како турира низ град. Има пилот во авионот?, прашува твитерџијата што го откри овој „рекордер“