притисни ентер »

Samsung го претстави новиот Galaxy XCover Pro: Елегантен, издржлив и создаден за бизнис
Samsung го претстави новиот Galaxy XCover Pro: Елегантен, издржлив и создаден за бизнис

Samsung го претстави новиот Galaxy XCover Pro: Елегантен, издржлив и создаден за бизнис

Премиум дизајн, опции развиени за бизнис и моќни решенија во комбинација со интуитивен дизајн и продуктивност Samsung го претстави новиот Galaxy XCover Pro, паметен телефон дизајниран за вработените во различните индустрии ширум светот. Слично на моделите од Galaxy семејството, XCover Pro може да се пофали со екран од раб до раб, долготрајна батерија,

Samsung го претстави новиот Galaxy XCover Pro: Елегантен, издржлив и создаден за бизнис

Samsung го претстави новиот Galaxy XCover Pro: Елегантен, издржлив и создаден за бизнис

Премиум дизајн, опции развиени за бизнис и моќни решенија во комбинација со интуитивен дизајн и продуктивност Samsung го претстави новиот Galaxy XCover Pro, паметен телефон дизајниран за вработените во различните индустрии ширум светот. Слично на моделите од Galaxy семејството, XCover Pro може да се пофали со екран од раб до раб, долготрајна батерија,

Samsung го претстави новиот Galaxy XCover Pro: Елегантен, издржлив и создаден за бизнис

Samsung го претстави новиот Galaxy XCover Pro: Елегантен, издржлив и создаден за бизнис

Премиум дизајн, опции развиени за бизнис и моќни решенија во комбинација со интуитивен дизајн и продуктивност СЕУЛ, Кореjа – 14 jануари, 2020 - Samsung Electronics Co., Ltd. го претстави новиот Galaxy XCover Pro, паметен телефон дизајниран за вработените во различните индустрии ширум светот. Слично на моделите од Galaxy семејството, XCover Pro може

Samsung го претстави новиот Galaxy XCover Pro: Елегантен, издржлив и создаден за бизнис

Samsung го претстави новиот Galaxy XCover Pro: Елегантен, издржлив и создаден за бизнис

Samsung Electronics Co., Ltd. го претстави новиот Galaxy XCover Pro , паметен телефон дизајниран за вработените во различните индустрии ширум светот. Слично на моделите од Galaxy семејството, XCover Pro може да се пофали со екран од раб до раб, долготрајна батерија, како и Samsung Knox заштитен систем. Покрај тоа, овој уред е унапреден со уникатни

Samsung го претстави новиот Galaxy XCover Pro: Елегантен, издржлив и создаден за бизнис

Samsung го претстави новиот Galaxy XCover Pro: Елегантен, издржлив и создаден за бизнис

Премиум дизајн, опции развиени за бизнис и моќни решенија во комбинација со интуитивен дизајн и продуктивност Samsung Electronics Co., Ltd. го претстави новиот Galaxy XCover Pro , паметен телефон дизајниран за вработените во различните индустрии ширум светот. Слично на моделите од Galaxy семејството, XCover Pro може да се пофали со екран од раб до

Samsung го претстави новиот Galaxy XCover Pro: Елегантен, издржлив и создаден за бизнис

Samsung го претстави новиот Galaxy XCover Pro: Елегантен, издржлив и создаден за бизнис

Премиум дизајн, опции развиени за бизнис и моќни решенија во комбинација со интуитивен дизајн и продуктивност Samsung Electronics Co., Ltd. го претстави новиот Galaxy XCover Pro , паметен телефон дизајниран за вработените во различните индустрии ширум светот. Слично на моделите од Galaxy семејството, XCover Pro може да се пофали со екран од раб до

Новиот Galaxy XCover Pro

Новиот Galaxy XCover Pro

Samsung Electronics Co., Ltd. го претстави новиот Galaxy XCover Pro, паметен телефон дизајниран за вработените во различните индустрии ширум светот. Слично на моделите од Galaxy семејството, XCover Pro може да се пофали со екран од раб до раб, долготрајна батерија, како и Samsung Knox заштитен систем. Покрај тоа, овој уред е унапреден со уникатни мобилни

Samsung го претстави новиот Galaxy XCover Pro: Елегантен, издржлив и создаден за бизнис

Samsung го претстави новиот Galaxy XCover Pro: Елегантен, издржлив и создаден за бизнис

Samsung Electronics Co., Ltd. го претстави новиот Galaxy XCover Pro , паметен телефон дизајниран за вработените во различните индустрии ширум светот. Слично на моделите од Galaxy семејството, XCover Pro може да се пофали со екран од раб до раб, долготрајна батерија, како и Samsung Knox заштитен систем. Покрај тоа, овој уред е унапреден со уникатни

Samsung го претстави новиот GalaxyXCover Pro: Елегантен, издржлив и создаден за бизнис

Samsung го претстави новиот GalaxyXCover Pro: Елегантен, издржлив и создаден за бизнис

Премиум дизајн, опции развиени за бизнис и моќни решенија во комбинација со интуитивен дизајн и продуктивност Samsung Electronics Co., Ltd.го претстави новиот Galaxy XCover Pro , паметен телефон дизајниранза вработените во различните индустрии ширум светот. Слично на моделите од Galaxy семејството, XCover Pro може да се пофали со екран од раб до раб,

Samsung го претстави новиот Galaxy XCover Pro: Елегантен, издржлив и создаден за бизнис

Samsung го претстави новиот Galaxy XCover Pro: Елегантен, издржлив и создаден за бизнис

Samsung Electronics Co., Ltd. го претстави новиот Galaxy XCover Pro , паметен телефон дизајниран за вработените во различните индустрии ширум светот. Слично на моделите од Galaxy семејството, XCover Pro може да се пофали со екран од раб до раб, долготрајна батерија, како и Samsung Knox заштитен систем. Покрај тоа, овој уред е унапреден со уникатни