притисни ентер »

Хјундаи: Зголемени царини се ризик за 20.000 американски работници

Хјундаи: Зголемени царини се ризик за 20.000 американски работници

Синдикатот на „Хјундаи“ предупреди денеска дека зголемувањето на царинските давачки за автомобили, што го разгледува Вашингтон, може да предизвика затворање на десетици илјади работни места во Америка и изрази загриженост за глобалната автомобилска индустрија поради интензивирањето на трговските конфликти меѓу САД и другите земји. Синдикатот во најголемата

Хјундаи: Зголемени царини за автомобили ќе затворат десетици илјади работни места

Хјундаи: Зголемени царини за автомобили ќе затворат десетици илјади работни места

Синдикатот на „Хјундаи“ предупреди денеска дека зголемувањето на царинските давачки за автомобили, што го разгледува Вашингтон, може да предизвика затворање на десетици илјади работни места во Америка и изрази загриженост за глобалната автомобилска индустрија поради интензивирањето на трговските конфликти меѓу САД и другите земји. Синдикатот во најголемата

Хјундаи: Зголемени царини за автомобили ќе затворат десетици илјади работни места

Хјундаи: Зголемени царини за автомобили ќе затворат десетици илјади работни места

Синдикатот на „Хјундаи“ предупреди денеска дека зголемувањето на царинските давачки за автомобили, што го разгледува Вашингтон, може да предизвика затворање на десетици илјади работни места во Америка и изрази загриженост за глобалната автомобилска индустрија поради интензивирањето на трговските конфликти меѓу САД и другите земји. Синдикатот во најголемата

Хјундаи: Зголемени царини се ризик за 20.000 американски работници

Хјундаи: Зголемени царини се ризик за 20.000 американски работници

Синдикатот на „Хјундаи“ предупреди денеска дека зголемувањето на царинските давачки за автомобили, што го разгледува Вашингтон, може да предизвика затворање на десетици илјади работни места во Америка и изрази загриженост за глобалната автомобилска индустрија поради интензивирањето на трговските конфликти меѓу САД и другите земји. Синдикатот во најголемата

Хјундаи: Зголемени царини за автомобили ќе затворат десетици илјади работни места

Хјундаи: Зголемени царини за автомобили ќе затворат десетици илјади работни места

Синдикатот на „Хјундаи“ предупреди денеска дека зголемувањето на царинските давачки за автомобили, што го разгледува Вашингтон, може да предизвика затворање на десетици илјади работни места во Америка и изрази загриженост за глобалната автомобилска индустрија поради интензивирањето на трговските конфликти меѓу САД и другите земји. Синдикатот во најголемата

Хјундаи: Зголемени царини за автомобили ќе затворат десетици илјади работни места

Хјундаи: Зголемени царини за автомобили ќе затворат десетици илјади работни места

Синдикатот во најголемата јужнокорејска автомобилска компанија наведува дека продажбата на „Хјундаи“ во нивната фабрика во Алабама ќе биде погодена, доколку Трамп наметне царински давачки од 25 отсто Синдикатот на „Хјундаи“ предупреди денеска дека зголемувањето на царинските давачки за автомобили, што го разгледува Вашингтон, може да предизвика затворање

Хјундаи: Зголемени царини за автомобили ќе затворат десетици илјади работни места

Хјундаи: Зголемени царини за автомобили ќе затворат десетици илјади работни места

Синдикатот на „Хјундаи“ предупреди денеска дека зголемувањето на царинските давачки за автомобили, што го разгледува Вашингтон, може да предизвика затворање на десетици илјади работни места во Америка и изрази загриженост за глобалната автомобилска индустрија поради интензивирањето на трговските конфликти меѓу САД и другите земји. Синдикатот во најголемата

Hyundai му се закани на Трамп: Ако има санкции 20.000 Aмериканци ќе останат без работа

Hyundai му се закани на Трамп: Ако има санкции 20.000 Aмериканци ќе останат без работа

Американскиот претседател Доналд Трамп повторно е во центарот на светската јавност со најавата за големи царини за сите протизводи што не се од САД. На ова одговор имаше јужнокорејскиот Hyundai. Според нив зголемени царини за автомобили ќе затворат десетици илјади работни места во нивната фабрика во Алабама ќе биде погодена, доколку Трамп наметне царински

Хјундаи: Зголемени царини за автомобили ќе затворат десетици илјади работни места

Хјундаи: Зголемени царини за автомобили ќе затворат десетици илјади работни места

Синдикатот на „Хјундаи“ предупреди денеска дека зголемувањето на царинските давачки за автомобили, што го разгледува Вашингтон, може да предизвика затворање на десетици илјади работни места во Америка и изрази загриженост за глобалната автомобилска индустрија поради интензивирањето на трговските конфликти меѓу САД и другите земји. Синдикатот во најголемата