притисни ентер »

Женевскиот шмек е појак со Alfa Romeo Tonale SUV
Женевскиот шмек е појак со Alfa Romeo Tonale SUV

Женевскиот шмек е појак со Alfa Romeo Tonale SUV

GENEVA MOTOR SHOW 2019 е домаќинот на најновите модели на автомобили... Првиот SUV на Alfa Romeo е еден од најголемите ѕвезди во Женева. Се работи за компактен SUV, кој бил крстен по еден голем планински превој во северна Италија – Tonale. Погледнете го најновиот Alfa Romeo Tonale на бидеото одоздола подетално:

GENEVA MOTOR SHOW 2019: Alfa Romeo Tonale SUV со италијански шмек

GENEVA MOTOR SHOW 2019: Alfa Romeo Tonale SUV со италијански шмек

Првиот компактен SUV на марката е една од најголемите ѕвезди во Женева Италијаните најавуваа големо изненадување за женевскиот Автосалон, а тие најави и ги остварија. Станува збор за концептен компактен SUV, кој токму како и Stelvio е наречен по еден планински превој во северна Италија – Tonale. Дизајнерските линии на каросеријата се многу динамични

Е-волуција на FCA брендовите на саемот во Женева

Е-волуција на FCA брендовите на саемот во Женева

На Меѓународениот саем за автомобили во швајцарскиот град Женева, што оваа година се одржува 89. пат, брендовите од групацијата FCA доминираа со многубројни новитети, особено кај новата генерација електрични автомобили и концепт-модели. Рубрика: Автомобилска техника Соработник: Редакција Емитер Датум: Четврток, 14 Март, 2019 - 13:00 Image: Поглед во

E-волуција на FCA брендовите на саемот во Женева

E-волуција на FCA брендовите на саемот во Женева

На Меѓународениот саем за автомобили во швајцарскиот град Женева, што оваа година се одржува 89. пат, брендовите од групацијата FCA доминираа со многубројни новитети, особено кај новата генерација електрични автомобили и концепт-модели. • Концептот на првиот Alfa Romeo plug-in хибриден SUV дебитира во Женева 2019 Alfa Romeo влегува во светот на електричните

Е-Волуција на FCA брендовите на саемот во Женева

Е-Волуција на FCA брендовите на саемот во Женева

На Меѓународениот саем за автомобили во швајцарскиот град Женева, што оваа година се одржува 89. пат, брендовите од групацијата FCA доминираа со многубројни новитети, особено кај новата генерација електрични автомобили и концепт-модели. · Концептот на првиот Alfa Romeo plug-in хибриден SUV дебитира во Женева 2019 Alfa Romeo влегува во светот на електричните