притисни ентер »

Оваа колекција на автомобили вреди повеќе од 40 милиони евра / ВИДЕО
Оваа колекција на автомобили вреди повеќе од 40 милиони евра / ВИДЕО

Оваа колекција на автомобили вреди повеќе од 40 милиони евра / ВИДЕО

Станува збор за Hollmann International , германски дилер на егзотични и суперскапи автомобили. Иако понудата постојано се менува, на листата секогаш се наоѓаат голем број на исклучително атрактивни автомобили. Сегашната постава вреди над 40 милиони евра, а со неа нè запознава YouTube каналот на групата Novitec. Главниот збор го има Mercedes. Покрај

Колекција од соништата: Автомобили вредни над 40 милиони евра

Колекција од соништата: Автомобили вредни над 40 милиони евра

Листата вклучува и неколку одамна распродадени ексклузивни автомобили, како што се Ferrari SP90, Bugatti Divo, Lamborghini Aventador SVJ. Станува збор за Hollmann International, германски продавач на егзотични, скапи автомобили. Иако понудата постојано се менува, на листата секогаш има исклучително атрактивни автомобили. Актуелната колекција е вредна

Оваа колекција на автомобили вреди повеќе од 40. милиони евра

Оваа колекција на автомобили вреди повеќе од 40. милиони евра

ЗА оние на кои парите не им се проблем, а бараат автомобилска егзотика, оваа адреса е место каде што сигурно ќе најдат задоволство. Тоа е Hollmann International, германски дилер на егзотични и поради тоа суперскапи автомобили. Иако понудата постојано се менува, на листата секогаш се наоѓаат голем број на исклучително атрактивни автомобили. Сегашната

Колекција автомобили, вредна над 40 милиони евра

Колекција автомобили, вредна над 40 милиони евра

Тоа е Hollmann International, германски дилер на егзотични и затоа суперскапи автомобили. Иако понудата постојано се менува, на листата секогаш се наоѓаат голем број на исклучително атрактивни автомобили. Сегашната колекција вреди над 40 милиони евра, а со неа нè запознава YouTube каналот на групата Новитек. Главниот збор го има Мерцедес, што во случајот