притисни ентер »

ВО ЖИВО: „Жолтите елеци“ повторно на протест
ВО ЖИВО: „Жолтите елеци“ повторно на протест

ВО ЖИВО: „Жолтите елеци“ повторно на протест

Низ цела Франција , а особено масовно во Париз почнаа протестите на ,,Жолтите Елеци “ ; кои протестираат деветти викенд по ред. Најмасовни се протестите во близина на местото на експлозијата , во центарот на Париз , каде што се распоредени околу 8 000 полицајци и припадници на специјалните сили.

Франција се подготвува за нови протести

Франција се подготвува за нови протести

Франција се подготвува за нов бран протести организирани од страна на „жолтите елеци“. До сега протестите кои се одржуваа веќе извесен период во Париз и ширум Франција, беа насилни. Во некои француски граодви веќе почаа да се затвораат продавници поради можни конфликти меѓу демонстрантите и полицијата на денешните протести. Повеќе од 80.000 војници

Франција се подготвува за нови протести

Франција се подготвува за нови протести

Франција се подготвува за нов бран протести организирани од страна на „жолтите елеци“. До сега протестите кои се одржуваа веќе извесен период во Париз и ширум Франција, беа насилни. Во некои француски граодви веќе почаа да се затвораат продавници поради можни конфликти меѓу демонстрантите и полицијата на денешните протести. Повеќе од 80.000 војници

Франција се подготвува за нови протести

Франција се подготвува за нови протести

Франција се подготвува за нов бран протести организирани од страна на „жолтите елеци“. До сега протестите кои се одржуваа веќе извесен период во Париз и ширум Франција, беа насилни. Во некои француски граодви веќе почаа да се затвораат продавници поради можни конфликти меѓу демонстрантите и полицијата на денешните протести. Повеќе од 80.000 војници

Франција се подготвува за нови протести

Франција се подготвува за нови протести

Франција се подготвува за нов бран протести организирани од страна на „жолтите елеци“. До сега протестите кои се одржуваа веќе извесен период во Париз и ширум Франција, беа насилни. Во некои француски граодви веќе почаа да се затвораат продавници поради можни конфликти меѓу демонстрантите и полицијата на денешните протести. Повеќе од 80.000 војници

Франција се подготвува за нови протести

Франција се подготвува за нови протести

Франција се подготвува за нов бран протести организирани од страна на „жолтите елеци“. До сега протестите кои се одржуваа веќе извесен период во Париз и ширум Франција, беа насилни. Во некои француски граодви веќе почаа да се затвораат продавници поради можни конфликти меѓу демонстрантите и полицијата на денешните протести. Повеќе од 80.000 војници

Франција се подготвува за нови протести

Франција се подготвува за нови протести

Франција се подготвува за нов бран протести организирани од страна на „жолтите елеци“. До сега протестите кои се одржуваа веќе извесен период во Париз и ширум Франција, беа насилни. Во некои француски граодви веќе почаа да се затвораат продавници поради можни конфликти меѓу демонстрантите и полицијата на денешните протести. Повеќе од 80.000 војници

Се подготвува нов бран на протести на „Жолтите елеци“ во Франција

Се подготвува нов бран на протести на „Жолтите елеци“ во Франција

Франција денеска се подготвува за нов бран протести на „Жолтите елеци“ и евентуално насилство што може да избие. Во градот Буржу се затвораат продавниците поради можни судири на демонстрантите и полицијата. Во Париз се распоредени повеќе од 80.000 војници и полицајци. Тоа е деветти викенд на протести во Франција во кои демонстрантите бараат поголеми

Французите се подготвуваат за нов бран протести на „Жолтите елеци“

Французите се подготвуваат за нов бран протести на „Жолтите елеци“

Франција денеска се подготвува за нов бран протести на „Жолтите елеци“ и евентуално насилство што може да избие. Во градот Буржу се затвораат продавниците поради можни судири на демонстрантите и полицијата. Во Париз се распоредени повеќе од 80.000 војници и полицајци. Тоа е деветти викенд на протести во Франција во кои демонстрантите бараат поголеми

Франција:  Нови протести на „жолтите елеци“

Франција: Нови протести на „жолтите елеци“

Во градот Буржу се затвораат продавниците поради можни судири на демонстрантите и полицијата. Во Париз се распоредени повеќе од 80.000 војници и полицајци. Тоа е деветти викенд на протести во Франција во кои демонстрантите бараат поголеми промени во француската економија и политика.