притисни ентер »

Новата девојка на Леонардо ДиКаприо е генерација со филмот Титаник
Новата девојка на Леонардо ДиКаприо е генерација со филмот Титаник

Новата девојка на Леонардо ДиКаприо е генерација со филмот Титаник

44-годишниот холивудски актер со импресивна листа на бивши девојки сега е луд по 21-годишната Камила Мороне. Годините се само бројка, нели, кога личиш на Леонардо ДиКаприо и имаш полна банкарска сметка :).