притисни ентер »

Се што треба да знаете за се*сот под туш, внимавајте на овие детали
Се што треба да знаете за се*сот под туш, внимавајте на овие детали

Се што треба да знаете за се*сот под туш, внимавајте на овие детали

Обидувањето нешто ново во сексот со партнер е многу корисно. Или ќе научите што воопшто не ви одговара или ќе внесете малку свежина и страст во врската. Многу луѓе ги привлекува сексот под туш, но пред да „започнете со работа“ би било добро да знаете на што да внимавате, што може да тргне наопаку, кои се придобивките од сексот под туш и кои пози се

Ова е местото каде што мажите најмногу сакаат да водат љубов

Ова е местото каде што мажите најмногу сакаат да водат љубов

Ова е местото каде што мажите најмногу сакаат да водат љубов Не секое место е идеално за интимни односи и ако ги прашате мажите, огромното мнозинство има едно место што навистина им се допаѓа. Иако водењето љубов на кујнската маса, машината за перење или мекиот тепих пред каминот звучи навистина секси (можеби поради холивудските филмови), повеќе од

Идеално место: Ова е местото каде што мажите најмногу сакаат да водат љубов

Идеално место: Ова е местото каде што мажите најмногу сакаат да водат љубов

Не секое место е идеално за интимни односи, и ако ги прашате мажите, огромното мнозинство има едно место што навистина им се допаѓа. Иако водењето љубов на кујнската маса, машината за перење или мекиот тепих пред каминот звучи навистина секси (можеби поради холивудските филмови), повеќе од половина мажи тврдат дека сексот под туш едноставно е невозможно