притисни ентер »

Премиер лига ексклузивно на Арена спорт каналите, Кристал Палас и Арсенал за почеток на  новата сезона
Премиер лига ексклузивно на Арена спорт каналите, Кристал Палас и Арсенал за почеток на  новата сезона

Премиер лига ексклузивно на Арена спорт каналите, Кристал Палас и Арсенал за почеток на новата сезона

77 Споделувања Share Tweet Со почетокот на новата фудбалска кампања во Премиер лигата почнува новата ера на Арена спорт каналите. Арена спорт каналите, кои што се дел од понудата на сателитската телевизија MSat Tv, од годинава ексклузивно ќе ги пренесуваат сите натпревари од веројатно најпрестижното национално фудбалско првенство. Честа да ја отворат

Премиер лига ексклузивно на Арена спорт каналите, Кристал Палас и Арсенал за почеток на  новата сезона

Премиер лига ексклузивно на Арена спорт каналите, Кристал Палас и Арсенал за почеток на новата сезона

Со почетокот на новата фудбалска кампања во Премиер лигата почнува новата ера на Арена спорт каналите. Арената спорт каналите, кои што се дел од понудата на сателитската телевизија MSat Tv, од годинава ексклузивно ќе ги пренесуваат сите натпревари од веројатно најпрестижното национално фудбалско првенство. Честа да ја отворат новата натпреварувачка

Премиер лига ексклузивно на Арена спорт каналите, Кристал Палас и Арсенал за почеток на новата сезона

Премиер лига ексклузивно на Арена спорт каналите, Кристал Палас и Арсенал за почеток на новата сезона

Со почетокот на новата фудбалска кампања во Премиер лигата почнува новата ера на Арена спорт каналите. Арената спорт каналите, кои што се дел од понудата на сателитската телевизија MSat Tv, од годинава ексклузивно ќе ги пренесуваат сите натпревари од веројатно најпрестижното национално фудбалско првенство. Честа да ја отворат новата натпреварувачка

Премиер лига ексклузивно на Арена спорт каналите, Кристал Палас и Арсенал за почеток на  новата сезона

Премиер лига ексклузивно на Арена спорт каналите, Кристал Палас и Арсенал за почеток на  новата сезона

Со почетокот на новата фудбалска кампања во Премиер лигата почнува новата ера на Арена спорт каналите. Арената спорт каналите, кои што се дел од понудата на сателитската телевизија MSatTv, од годинава ексклузивно ќе ги пренесуваат сите натпревари од веројатно најпрестижното национално фудбалско првенство. Честа да ја отворат новата натпреварувачка

Премиер лига ексклузивно на Арена спорт каналите, Кристал Палас и Арсенал за почеток на  новата сезона

Премиер лига ексклузивно на Арена спорт каналите, Кристал Палас и Арсенал за почеток на новата сезона

Со почетокот на новата фудбалска кампања во Премиер лигата почнува новата ера на Арена спорт каналите. Арената спорт каналите, кои што се дел од понудата на сателитската телевизија MSat Tv, од годинава ексклузивно ќе ги пренесуваат сите натпревари од веројатно најпрестижното национално фудбалско првенство. Честа да ја отворат новата натпреварувачка

Премиер лига ексклузивно на Арена спорт каналите, Кристал Палас и Арсенал за почеток на  новата сезона

Премиер лига ексклузивно на Арена спорт каналите, Кристал Палас и Арсенал за почеток на новата сезона

Со почетокот на новата фудбалска кампања во Премиер лигата почнува новата ера на Арена спорт каналите. Арената спорт каналите, кои што се дел од понудата на сателитската телевизија MSat Tv, од годинава ексклузивно ќе ги пренесуваат сите натпревари од веројатно најпрестижното национално фудбалско првенство. Честа да ја отворат новата натпреварувачка

Премиер лига ексклузивно на Арена спорт каналите, Кристал Палас и Арсенал за почеток на новата сезона

Премиер лига ексклузивно на Арена спорт каналите, Кристал Палас и Арсенал за почеток на новата сезона

Добивај вести на Viber Со почетокот на новата фудбалска кампања во Премиер лигата почнува новата ера на Арена спорт каналите. Арената спорт каналите, кои што се дел од понудата на сателитската телевизија MSat Tv, од годинава ексклузивно ќе ги пренесуваат сите натпревари од веројатно најпрестижното национално фудбалско првенство. Честа да ја отворат

Премиер лига ексклузивно на Арена спорт каналите, Кристал Палас и Арсенал за почеток на новата сезона

Премиер лига ексклузивно на Арена спорт каналите, Кристал Палас и Арсенал за почеток на новата сезона

Со почетокот на новата фудбалска кампања во Премиер лигата почнува новата ера на Арена спорт каналите. Арената спорт каналите, кои што се дел од понудата на сателитската телевизија MSat Tv, од годинава ексклузивно ќе ги пренесуваат сите натпревари од веројатно најпрестижното национално фудбалско првенство. Честа да ја отворат новата натпреварувачка

НОВА ЕРА НА СПОРТОТ – Арена Спорт: Најдобрите европски и регионални фудбалски лиги на едно место

НОВА ЕРА НА СПОРТОТ – Арена Спорт: Најдобрите европски и регионални фудбалски лиги на едно место

Вечерва, 5. август во 21. часот, започнува нова ера на спортот – Арена Спорт започнува со емитување на најсилната фудбалска лига во светот – англиската Премиер лига. Кристал Палас и Арсенал ја отвораат сезоната, а гледачите ќе можат да го следат директниот пренос на каналот Арена Спорт 2. Каналите „Арена спорт“ во следните шест години ќе им понудат

Премиер лига ексклузивно на Арена спорт каналите, Кристал Палас и Арсенал за почеток на  новата сезона

Премиер лига ексклузивно на Арена спорт каналите, Кристал Палас и Арсенал за почеток на новата сезона

Со почетокот на новата фудбалска кампања во Премиер лигата почнува новата ера на Арена спорт каналите. Арената спорт каналите, кои што се дел од понудата на сателитската телевизија MSat Tv, од годинава ексклузивно ќе ги пренесуваат сите натпревари од веројатно најпрестижното национално фудбалско првенство. Честа да ја отворат новата натпреварувачка