притисни ентер »

Мекларен сака да ја намали разликата со врвот во 2020-та
Мекларен сака да ја намали разликата со врвот во 2020-та

Мекларен сака да ја намали разликата со врвот во 2020-та

Откако завршија со реструктуирањето на компанијата по пристигнувањето на новиот тимски шеф, Андреас Сеидл и техничкиот директор, Џејмс Кеј, фокусот сега е кон продолжување на моментумот и да го зголемат следната сезона. Поради тоа тие се желни да ги вложат своите напори повеќе кон болидот за 2020 година, со цел да се одделат од средината и да ја намалат