притисни ентер »

„На 110 евра дневно и за ова ли треба да плаќам?“: Туристите во Црна Гора поминуваат скапо
„На 110 евра дневно и за ова ли треба да плаќам?“: Туристите во Црна Гора поминуваат скапо

„На 110 евра дневно и за ова ли треба да плаќам?“: Туристите во Црна Гора поминуваат скапо

Граѓаните кои планираат да го поминат летувањето покрај црногорското приморје, ќе мора во буџетот да ги планираат и дневните наплати за паркинг место, без разлика што ќе престојуваат во хотел. Истото важи и за плаќањето на лежалки и чадори на плажа, без разлика што таа припаѓа на хотелот. За двете ставки треба да одвоите од 10 до 15 евра дневно, пренесува