притисни ентер »

Некои луѓе не вредат за да ги чекаме
Некои луѓе не вредат за да ги чекаме

Некои луѓе не вредат за да ги чекаме

Вистината е дека некои врски е подобро да ги оставиме зад себе. Photo by Saurabh Bahadursha on Unsplash Некои луѓе подобро е да останат како спомени – стари љубовници, заборавени пријатели, токсични роднини. Некои односи не заслужуваат втора шанса. Иако некогаш веруваме дека работите ќе се сменат и ќе бидат подобри, не се сите луѓе вредни за нашиот