притисни ентер »

Како во 1989та се очекувало да биде 2020
Како во 1989та се очекувало да биде 2020

Како во 1989та се очекувало да биде 2020

Видео во кое се презентираат ‘паметни’ домови и разни други иновации кои треба да станат секојдневие во 2020, што мислите дали го издржавме тестот на времето?