притисни ентер »

Психоделичен ГОА фолк

Психоделичен ГОА фолк

Зоран Шумадинац и нумерата Аутотјун. Да не убие човек ако знаеме да процениме што е поодвратно, Зоран или песната. Неиздржливи, до болка.