притисни ентер »

Шефот за сликање, Миле за штрајк со глад
Шефот за сликање, Миле за штрајк со глад

Шефот за сликање, Миле за штрајк со глад

Заев и неговата команда срушија режим со пенкало за да може „диктаторот“ да ни се смешка позади очила за 60 илјади евра… Сестрата на Јане Ченто би било убаво да му ја покаже почетната слика од овој на својот брат (за едни херој, а за мене поранешен позер и сегашна жртва.) Нека види и со свои очи што се случува додека тој самиот се радува дека се сели