притисни ентер »

КАРАКАЧАНОВ СЕ СКАРА И СО БУГАРИТЕ за македоското прашање
КАРАКАЧАНОВ СЕ СКАРА И СО БУГАРИТЕ за македоското прашање

КАРАКАЧАНОВ СЕ СКАРА И СО БУГАРИТЕ за македоското прашање

„Христо Иванов треба да биде толку љубезен и да молчи за Македонија. Она што го бранеше од говорницата на Националното собрание е странски, а не национален интерес“, напиша претседателот на ВМРО-БНД и поранешен вицепремиер Красимир Каракачанов на социјалните мрежи. Причината за неговата остра реакција беше говорот на Иванов за време на првата седница

Каракачанов се скара со Христо Иванов: Треба да биде толку љубезен и да молчи за Македонија

Каракачанов се скара со Христо Иванов: Треба да биде толку љубезен и да молчи за Македонија

Претседателот на ВМРО-БНД и поранешен бугарски вицепремиер Красимир Каракачанов на социјалните мрежи се конфронтираше со претседателот на „Демократска Бугарија“ Христо Иванов кој изјави дека мора да се најде решение со Македонија. „Христо Иванов треба да биде толку љубезен и да молчи за Македонија. Она што го бранеше од говорницата на Националното

Каракачанов со остра порака до Иванов: Молчи си за Македонија!

Каракачанов со остра порака до Иванов: Молчи си за Македонија!

Каракачанов со остра порака до Иванов: Молчи си за Македонија! М.Д. Пред 2 минути Откако лидерот на „Демократска Бугарија“, Христо Иванов денеска се обрати во Народното Собрание и кажа дека треба да се најде решение за проблемот со Република Северна Македонија, поранешниот вицепремиер на Бугарија, Красимир Каракачанов, преку социјалните мрежи му порача

КАРАКАЧАНОВ СЕ СКАРА И СО БУГАРИТЕ за македоското прашање

КАРАКАЧАНОВ СЕ СКАРА И СО БУГАРИТЕ за македоското прашање

„Христо Иванов треба да биде толку љубезен и да молчи за Македонија. Она што го бранеше од говорницата на Националното собрание е странски, а не национален интерес“, напиша претседателот на ВМРО-БНД и поранешен вицепремиер Красимир Каракачанов на социјалните мрежи. Причината за неговата остра реакција беше говорот на Иванов за време на првата седница

Каракачанов: Христо Иванов треба да биде љубезен и да молчи за Македонија

Каракачанов: Христо Иванов треба да биде љубезен и да молчи за Македонија

Денеска на социјалните мрежи реагираше поранешниот вицепремиер на Бугарија, Красимир Каракачанов, на социјалните мрежи откако лидерот на Демократска Бугарија во обраќањето пред Народното собрание рече дека треба да се најде решение за проблемот со земјава. „Наш национален интерес е во ЕУ да влезе пријателска, а не антибугарска Македонија. Затоа Христо

Каракачанов до Иванов кој повика на решение за РСМ: Молчи за Македонија

Каракачанов до Иванов кој повика на решение за РСМ: Молчи за Македонија

Фото: bnr.bg Поранешниот вицепремиер, Красимир Каракачанов на социјалната мрежа „Фејсбук“ реагираше на ставот на лидерот на партијата „Демократска Бугарија“, Христо Иванов, кој при обраќањето во Народното Собрание денеска кажа дека треба да се најде решение за проблемот со Република Северна Македонија. Каракачанов на него му порача да молчи кога е

Каракачанов го подучи колегата: Иванов да биде љубезен и да молчи за Македонија

Каракачанов го подучи колегата: Иванов да биде љубезен и да молчи за Македонија

Наш национален интерес е во ЕУ да влезе пријателска, а не антибугарска Македонија. Затоа Христо Иванов треба да биде љубезен и да молчи за Македонија, реагираше поранешниот вицепремиер на Бугарија, Красимир Каракачанов, на социјалните мрежи откако лидерот на Демократска Бугарија во обраќањето пред Народното собрание рече дека треба да се најде решение

Каракачанов го искара Иванов за Македонија

Каракачанов го искара Иванов за Македонија

Претседателот на ВМРО-БНД и поранешен бугарски вицепремиер Красимир Каракачанов на социјалните мрежи се конфронтираше со претседателот на „Демократска Бугарија“ Христо Иванов кој изјави дека мора да се најде решение со Македонија. „Христо Иванов треба да биде толку љубезен и да молчи за Македонија. Она што го бранеше од говорницата на Националното

Каракачанов се скара со Христо Иванов поради говорот за Македонија

Каракачанов се скара со Христо Иванов поради говорот за Македонија

„Христо Иванов треба да биде толку љубезен и да молчи за Македонија. Она што го бранеше од говорницата на Националното собрание е странски, а не национален интерес“, напиша претседателот на ВМРО-БНД и поранешен вицепремиер Красимир Каракачанов на социјалните мрежи. Причината за неговата остра реакција беше говорот на Иванов за време на првата седница