притисни ентер »

Франција: Над 32.000 нови случаи за еден ден
Франција: Над 32.000 нови случаи за еден ден

Франција: Над 32.000 нови случаи за еден ден

Во последните 24 часа, во Франција се пријавени 32.427 нови случаи на Ковид-19, што е најголем дневен број на нови инфекции од почетокот на пандемијата. Починаа уште 90 лица и сега вкупниот број на смртни случаи во земјата се искачи на 33.392, пренесува „Ле Паризен“. Во Франција, во моментов се хоспитализирани 10.399 пациенти заразени со Ковид-19 (+986

Франција: Над 32.000 нови случаи за еден ден

Франција: Над 32.000 нови случаи за еден ден

Во последните 24 часа, во Франција се пријавени 32.427 нови случаи на Ковид-19, што е најголем дневен број на нови инфекции од почетокот на пандемијата. Починаа уште 90 лица и сега вкупниот број на смртни случаи во земјата се искачи на 33.392, пренесува „Ле Паризен“. Во Франција, во моментов се хоспитализирани 10.399 пациенти заразени со Ковид-19 (+986

Франција: Над 32.000 нови случаи за еден ден

Франција: Над 32.000 нови случаи за еден ден

Во последните 24 часа, во Франција се пријавени 32.427 нови случаи на Ковид-19, што е најголем дневен број на нови инфекции од почетокот на пандемијата. Починаа уште 90 лица и сега вкупниот број на смртни случаи во земјата се искачи на 33.392, пренесува „Ле Паризен“. Во Франција, во моментов се хоспитализирани 10.399 пациенти заразени со Ковид-19 (+986

Франција: Над 32.000 нови случаи за еден ден

Франција: Над 32.000 нови случаи за еден ден

Во последните 24 часа, во Франција се пријавени 32.427 нови случаи на Ковид-19, што е најголем дневен број на нови инфекции од почетокот на пандемијата. Починаа уште 90 лица и сега вкупниот број на смртни случаи во земјата се искачи на 33.392, пренесува „Ле Паризен“. Во Франција, во моментов се хоспитализирани 10.399 пациенти заразени со Ковид-19 (+986

Франција: Над 32.000 нови случаи за еден ден

Франција: Над 32.000 нови случаи за еден ден

Во последните 24 часа, во Франција се пријавени 32.427 нови случаи на Ковид-19, што е најголем дневен број на нови инфекции од почетокот на пандемијата. Починаа уште 90 лица и сега вкупниот број на смртни случаи во земјата се искачи на 33.392, пренесува „Ле Паризен“. Во Франција, во моментов се хоспитализирани 10.399 пациенти заразени со Ковид-19 (+986

Франција го проби плафонот, 32.427 новозаразени и 90 починати за еден ден

Франција го проби плафонот, 32.427 новозаразени и 90 починати за еден ден

Во изминатите 24 часа во Франција регистрирани се 32.427 нови случаи со ковид-19, што е најголем дневен број на новозаразени од почетокот на пандемијата. Починале 90 лица и вкупната бројка на смртни слулаи во таа земја порасна на 33.392, јавува Le Parisien , пренесува хрватски Индекс. Во Франција во моментов хоспитализирани се 10.399 пациенти заразени

Над 32.000 нови случаи на Ковид-19 за еден ден во Франција

Над 32.000 нови случаи на Ковид-19 за еден ден во Франција

Во последните 24 часа, во Франција се пријавени 32.427 нови случаи на Ковид-19, што е најголем дневен број на нови инфекции од почетокот на пандемијата. Починаа уште 90 лица и сега вкупниот број на смртни случаи во земјата се искачи на 33.392, пренесува „Ле Паризен“, пишува Макфакс. Во Франција, во моментов се хоспитализирани 10.399 пациенти заразени

Франција: Над 32.000 нови случаи за еден ден

Франција: Над 32.000 нови случаи за еден ден

Во последните 24 часа, во Франција се пријавени 32.427 нови случаи на Ковид-19, што е најголем дневен број на нови инфекции од почетокот на пандемијата. Починаа уште 90 лица и сега вкупниот број на смртни случаи во земјата се искачи на 33.392, пренесува „Ле Паризен“. Во Франција, во моментов се хоспитализирани 10.399 пациенти заразени со Ковид-19 (+986