притисни ентер »

Дали 64 гигабајти му се доволни на вашиот паметен телефон?
Дали 64 гигабајти му се доволни на вашиот паметен телефон?

Дали 64 гигабајти му се доволни на вашиот паметен телефон?

Просторот за складирање кај телефоните станува се побитен, всушност апликациите со секој нов аптејт стануваат се потешки, исто така и игрите а да не зборуваме за фотографиите и видео фајловите кои телефоните ги прават. Доколку на сето тоа се додадат и филмовите, сериите и песните кои сакате да ги имате во секој момент на располагање не е ни чудо што

Дали 64 GB е доволно слободен простор за податоци во 2019. година?

Дали 64 GB е доволно слободен простор за податоци во 2019. година?

Една од основните и најважни карактеристики на било кој паметен телефон е просторот за складирање кој го нуди. Не е посебно забавно или возбудливо, но игра пресудна улога во осигурувањето дека својот нов уред ќе можете да го користите како што сакате. Расположливиот простор на смартфонот е всушност се побитен. Апликациите со секој нов апдејт стануваат

Дали 64 GB е доволно слободен простор за податоци во 2019. година?

Дали 64 GB е доволно слободен простор за податоци во 2019. година?

Една од основните и најважни карактеристики на било кој паметен телефон е просторот за складирање кој го нуди. Не е посебно забавно или возбудливо, но игра пресудна улога во осигурувањето дека својот нов уред ќе можете да го користите како што сакате. Расположливиот простор на смартфонот е всушност се побитен. Апликациите со секој нов апдејт стануваат