притисни ентер »

Јанко Бачев и Иго Јанев ја договорија стратегијата за враќање на уставното име во ОН по претседателските избори
Јанко Бачев и Иго Јанев ја договорија стратегијата за враќање на уставното име во ОН по претседателските избори

Јанко Бачев и Иго Јанев ја договорија стратегијата за враќање на уставното име во ОН по претседателските избори

Ја информираме јавноста дека на синоќешната средба меѓу претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев и професорот на Институтот за политички науки од Белград, Игор Јанев, беше утврдена Стратегијата за враќање на уставното име на Република Македонија во Обединетите нации веднаш по победата на кандидатот за претседател на Република Македонија на

Единствена Македонија: Бачев и Јанев ја договорија стратегијата за враќање на уставното име во ОН

Единствена Македонија: Бачев и Јанев ја договорија стратегијата за враќање на уставното име во ОН

Ја информираме јавноста дека на синоќешната средба меѓу претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев и професорот на Институтот за политички науки од Белград, Игор Јанев, беше утврдена Стратегијата за враќање на уставното име на Република Македонија во Обединетите нации веднаш по победата на кандидатот за претседател на Република Македонија на