притисни ентер »

Влева Блажо у спалната наапан, го отвара шифоњерот, унатре гол маж, помал од него…
Влева Блажо у спалната наапан, го отвара шифоњерот, унатре гол маж, помал од него…

Влева Блажо у спалната наапан, го отвара шифоњерот, унатре гол маж, помал од него…

Влева Блажо у спалната наапан, го отвара шифоњерот, унатре гол маж, помал од него… Се врте накај Мара, и а прашуе: -Маро, кој е воа мори… Мара, а спушта главата, и викаČ -Блаже, тоа е Ѓокето… Блажо го ваде Ѓокето од шифуњерот, му опнуе еден здрав ќотек, и на клоци го брка од дома… После два дена, па иста прикаска… Си иде Блажо дома, влева у спалната,